N%C5%91 az ablakban

rejtélyes, jégkorszak előtt épült vízalatti piramisok nyomaira bukkantak! A piramisok építésének rejtélye még ma is foglalkoztatja az embert, mivel napjainkban sem képesek reprodukálni ugyanolyan pontossággal azt, amit az egyiptomiak 3-4 ezer évvel ezelőtt létrehoztak, egyesek szerint pedig még régebben, akár 10-14 ezer évvel ezelőtt. Elmondjuk nektek, hogy a világ köszönettel tartozik Dr. Osmanagichnak az ő meglátásainak és kitartásának.
Gíza a mai egyiptomi főváros, Kairó … Az egyiptomi piramisok a Nílus-delta déli végétől Közép-Egyiptom déli részéig végigkísérik a folyamvölgyet, annak bal partján. Úgy döntöttek, emlékeket állitanak a Föld sok helyén piramisok formájában. Tesla elhallgatott találmányai: ezért lehetetlenítették el a géniusz feltalálót.

A piramisok titkai I. rész Amikor a Földeteken elszabadult a pokol - elkezdődött a lemurok módszeres kiirtása -, az ő tudósaik azon gondolkodtak, hogyan tudnák az emberiség számára átmenteni a tudást a Világuk létezéséről - későbbi koroknak, civilizációknak. A három legnagyobb piramist i. e. 2600 és 2500 között építették. A piramisok és más ókori építmények titkai /Harmat Árpád Péter/ Krisztus előtt 2530 -ban vagyis 4541 évvel ezelőtt, egy Kheopsz (más forrásokban Hufu) nevű egyiptomi uralkodó, az óbirodalom korának legkiemelkedőbb fáraója megépíttette a világ legjelentősebb építményét. Ő egy nagyon fejlett lélek, aki már sok életidejét a piramisok megértésének és építésének szentelte, amelyek energia előállítók voltak olyan sok korszakon keresztül.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az ókori egyiptomiak feltehetően fa szánokat használtak a kövek továbbításához, de eddig nagy rejtély volt, hogy mit kezdtek az építők a puha homokba süllyedő szántalpakkal és azzal, hogy a homok gyorsan …
A gízai piramisok közül Hufu piramisa az ókori világ hét csodájának az egyike. Rendkívüli. A bosnyák piramisok alagút hálózatának legújabb felfedezése, csak a kezdet: Ez egy csodálatos áttörés. Ő most itt van egy igen …

Ezek a NASA műholdképek bizonyítják, hogy manipulálják az időjárást: minden a fejünk felett zajlik . Megfejtették az egyiptomi piramisok egyik legnagyobb titkát az amszterdami egyetem fizikusai: kiderült, hogyan tudták a kéttonnás kőkockákat a sivatagban mozgatni. Sem a teljes jobb parton, sem Egyiptom más részein nem jelenik meg, leszámítva a thébai nekropolisz néhány archaizáló síremlékét ( II.