Negyed%C3%A9ves k%C3%B6telez%C5%91 biztos%C3%ADt%C3%A1s %C3%A9rv%C3%A9nyess%C3%A9ge

Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 16. Tisztelt Betegeink, Tisztelt Látogatók! A hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet saját hatáskörben eljárva látogatási tilalmat rendel el 2020. január 18-tól, szombattól visszavonásig. Koronavírus: így működik a látogatási tilalom a kórházakban ... annak részleteiről a kórház helyben dönt, ott érdemes érdeklődni. Ennek alanya lehet a látogató, a kórház vagy akár az osztály dolgozója is. Hétfőtől feloldják a látogatási tilalmat a kórházban: ... Folyamatosan fejlődik a hatvani kórház: Megfelelő ütemben haladnak a munkák: Egyre népszerűbbek a sportesemények, egészségnapok ... Albert Schweitzer Kórház - Rendelőintézet 3000 Hatvan, Balassi Bálint u. 16. Alapitványunk neve: Jávorszky Ödön Kórház Alapitvány. Az egri Markhot Ferenc kórházban csomagot lehet otthagyni a betegnek. A belgyógyászati osztályon azt … A korábban az ezen a honlapon közzétett és folyamatosan frissítettinfluenza megbetegedések miatt elrendelt megyénkéntilátogatási tilalmak listájának közlését felfüggesztjük. Mindez a visszavonásig érvényes. A hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet látogatási tilalmat rendel el január 23-tól visszavonásig, valamennyi fekvőbeteg ellátó osztályon. A koronavírus-fertőzés veszélye még nem múlt el, s a szűkített látogatási lehetőségek még mindig sokkal kedvezőbbek, mint a … Az emelkedő számú felső légúti hurutos, influenzás megbetegedések megelőzése érdekében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetősége, betegeink védelmében 2020. február 17-étől, hétfőtől részleges látogatási tilalmat rendelt el a Jósa András Oktatókórházban.

Ne hozzuk egymást nehéz helyzetbe! Az intézményben február 8-tól teljes tilalmat rendeltek el, valamennyi fekvőbeteg osztályt érinti. : 06-30-864-7116, 06-37-542-214 További elérhetőségeinket a … Tekintettel arra, hogy az influenza-szerű megbetegedések száma az illetékességi területeken átlépte a járványküszöböt – tájékoztatta portálunkat Zelnik Krisztina, a gyógyintézmény sajtósa.

Ezt tettük, és igen eltérő reakciókkal találkoztunk. Adószáma: 19174772-1-13. Sajtó, média kapcsolattartó: Zelnik Krisztina Tel. De ne is a bírság legyen a visszatartó erő, hanem a betegek érdeke. Január 18-tól részleges látogatási tilalom lépett életbe a hatvani Albert Schweitzer Kórházban. A látogatási tilalom a krónikus belgyógyászati, az intenzív, az újszülött, csecsemő- és gyermekgyógyászati, illetve az ápolási osztályt érinti – adta hírül az egészségügyi intézmény.