Ossian koncert f%C3%B6ldes

Az Ön böngészője elavult.

Írta: Anton Pavlovics Csehov Fordította: Radnai Annamária.

Hamarosan jön a hájas lomhaság, eltompulás, teljes közöny minden iránt, kivéve, ami a test igénye, és aztán a halál.

/ Fotó: Horváth Judit “Csehov már a főiskolán is nagy kedvencem volt, le voltam taglózva mindig, amikor a nagy katonás elődöket néztem.

Csehov ifjúkorából, az 1878 és 1881 közötti időből, tehát vagy az utolsó gimnáziumi, vagy az első egyetemi évekből, 11 házilagosan készített, cérnával összevarrt füzetben fennmaradt egy színdarab, amelynek - mivel a kézirat első lapjai le lettek tépve - nem ismerjük az eredeti címét.

KOCSIS PÁL a legjobb alakítás díját nyerte a közönség zsűri és a színész zsűri döntése alapján. Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

A Platonov – (Ne csak) nézd, hogy telik ez a kurva élet!

FRISSÍTÉS MOST ×

Apátlanul (PLATONOV) - Katona József Színház, Kecskemét ... Az önfeledt szórakozás, Platonov tréfái, a hosszú tél után megérdemelt felszabadultságérzés helyett elfojtott érzelmek, féktelen indulatok, ki nem mondott vallomások törnek elő a legkevésbé várt módokon. Elment az élet. Kocsis Gergely, Staub Viktória / Katona József Színház: A Platonov – (Ne csak) nézd, hogy telik ez a kurva élet! Házasságok, életek, anyagi javak …

A 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozó háromszoros díjnyertes előadása! Miért nem élünk úgy, ahogy élhetnénk? Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba! A jegy.hu-n színházi előadásokra, koncertekre, fesztiválokra, sporteseményekre vásárolhat jegyet online, bankkártyával. Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat!

Ami a színlapra nem fért ki Jegy.hu Blog.