Plat%C3%A1n V%C3%A1r%C3%A1rok Vend%C3%A9gh%C3%A1z4%2C7%28111%290%2C8 kilom%C3%A9terre89%C2%A0EUR

VÍRUSMONITOR.HU Grafikonok és információk a koronavírus terjedéséről. Nézd meg! de jure ~ jelentése, fordítása magyarul » DictZone Latin-Magyar szótár. Forrás: nincs adat. Legfrissebb szavak imperialista, szubrett, vitriolos, szituatív, konteó, szanatórium, exteriorizá

A Pallas nagy lexikona A de jure és még több tízezer szóban és írásban is használt idegen szó jelentése megtalálható a topszótár – idegen szavak szótárában.
de jure belli pacis ~ jelentése, fordítása magyarul » DictZone Latin-Magyar szótár. Használata leggyakrabban nemzetközi jogi, illetve politikai összefüggésekben fordul elő.
de jure fordítása. A de jure, vagy de iure latin eredetű kifejezés, melynek jelentése: jogilag, jogi értelemben, törvény szerint.

De jure magyarul. RSS A mai nap szava: urológia: A vizeletkiválasztó és az ezzel kapcsolatos szervekkel foglalkozó orvostudományi ág. Az idegen szavak értelmezésében és megértésében további segítséget nyújt, hogy a szótárban egymástól elválasztva, csoportosítva láthatóak az egyes előfordulási témakörök szerinti magyarázatok, jelentések. jog szerint(i), jogilag. Beküldte: nincs adat.

Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. Ismerd meg a de jure magyar jelentéseit. Források.

De jure jelentései az angol-magyar topszótárban. de jure ~ jelentése a DictZone online angol-magyar szótárban. de jure. Eredete: latin. Gyakran fordul elő összefüggésben az ellentétes kifejezésével, mely: de facto, azaz tényleg, ténylegesen.