Prg temetkez%C3%A9s szolnok

Lépj kapcsolatba a hirdetővel.

E-mail cím Hibás e-mail formátum! Visegrád a Dunakanyar egyik legkedveltebb városa, a Duna, hegyek, pihenés ez itt mind egy helyen megtalálható.

Eladó ház Visegrád. A közlekedés a Budapest-Visegrád menetrend szerinti buszjárattal megoldható. Telefonszám Hibás telefonszám formátum!

A ház teraszairól a Visegrádi várra és a Dunakanyarra látunk. 98 000 000 Ft . Gáz a ház … Eladó ház, Visegrád, 98000000 Ft, 435 nm 7784_pr 10. Eladó ház Visegrád településen? Üzenetem. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Nagymaros házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. A ház alápincézett, a pinceszinten van egy fedett gépkocsibeálló.

Ingatlan Dömös. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! újszer ű állapotú. Ingatlanhirdetés- Eladó Ház Visegrád -1987-es építésű családi ház 1125m2-es telekkel eladó csendes, nyugodt környezetben a Dunakanyarban, Visegrád Szentgyörgypusztán, 11-es főútról nyíló kis Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Családiház Visegrádon Visegrád (2025) 59.9 millió Ft. 15.

7 találat - 1. oldal a(z) 1 - ből. Eladó ház Visegrád településen. Étterem 10-15 perc sétával elérhető. Strandolás Leányfalun a strandon. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó visegrádi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. További információért hívjon … Eladó házat keresel Visegrádon? Eladó visegrádi házak. A ház a buszmegállótól 5 percre van. Teljes név A mező kitöltése kötelező.

Eladó és kiadó ingatlanok Visegrádon széles választékban, 44 db fényképes visegrádi ingatlanhirdetés a Startlakon. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. Eladó házak Visegrád - ingatlan.com Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges. 78.000.000 Ft Visegrád, Visegrád, ingatlan, eladó, ház, 80 m2 A ház az Apátkúti patak partján 1144 nm-es telken a 1990-es években épült, majd idén teljeskörűen felújították, két különálló lakórészre osztották, de a lehetőség az összenyitásra is adott. A Duna-part a Somfa utca végében van. Az ingatlan könnyen családi házzá minősíthető. 34 eladó visegrádi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Balla Ingatlan +36 20 954 Mutasd 5997 . 36 eladó visegrádi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Visegrád Szentgyörgy-pusztán csendes, természetvédelmi környezetben, eladó egy 757 nm-es telken álló, 22 éve épült, 85 nm-es, nappali + 2 szobás nyaraló, lodzsával az emeleten erkéllyel, ősztől tavaszig a Dunára és a Börzsönyre panorámával. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. 31 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Visegrád területén az Ingatlannet kínálatában.

A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó nyaraló Visegrád.

Eladó Ház, Pest megye, Visegrád, Fellegvár, nagy telek, jó adottságú ház. Ingatlan Visegrád. PANORÁMÁS HÁZ - Eladó Visegrád Gizellatelepen, egy kivételes PANORÁMÁVAL rendelkező, 2000-ben épült, 5 szobás családi ház, 1650 nm-es telken, egy csendes, erdő melletti mellékutcában.

Eladó telek Visegrád. Eladó telek Dömös. Eladó házat keresel Visegrádon? Visegrád szívében a Fellegvárra közvetlen panorámával, vált eladóvá egy családi ház, nyaralónak, vagy akár kávézónak, is kiválóan alkalmas ingatlan. Típus Eladó családi ház; Alapterület 283 m 2; Telekterület 1088 m 2; Szobák száma 6 db; Részletek. Válogasson a dh.hu legfrissebb ingatlanjai közül!