R%C3%A1koskereszt%C3%BAr piac nyitva tart%C3%A1s

KRÉTA ELEKTRONIKUS NAPLÓ SZABÁLYZAT Záró rendelkezések A KRÉTA rendszer része az intézmény teljes informatikai rendszerének, ezért a rendszer múködtetése kiterjed az intézmény hatályos „Adatvédelmi, adatbiztonsági szabályzat",-ra valamint , Informatikai biztonsági szabályzat "-ra is. Aktualitások Elérhetőségek Dokumentumok Távoktatás. Letöltés pdf ; Elektronikus ellenőrző igénybejelentő lapja.

ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSSEL BŐVÜL AZ E-KRÉTA RENDSZER .

KRÉTA elektronikus ügyintézési rendszer (KAFFEE projekt) bevezetése iskolánkban.

Kréta Elektronikus Napló Szabályzat. Ennek kapcsán az intézményi és tanulói adatok kezelésén túl a tanulók értékelésével és hiányzásaival kapcsolatos bejegyzéseket is elektronikus alapon rögzítjük. e - Ügyintézés .

Elektronikus napló Elektronikus ellenőrző . Házirend. 2020. május 27. szerda.

Látogatók.

... Szervezeti és Működési Szabályzat (SZMSZ) 3. Iskolánk az adminisztrációs feladatok ellátására az elektronikus alapú KRÉTA Iskolai alaprendszert használja.

A hónapban. 4. 6 6 5 7 2 7.

Tegnap.

Üzenet funkció használata Intézményünk a KRÉTA e-napló bevezetését követően 2019. április 1-től részt vesz a KAFFEE programban, melynek célja az elektronikus ügyintézési rendszer többlépcsős bevezetése a gondviselők részére.. Az első lépcsőben az alábbi területeket vezetjük be: Az elektronikus ellenőrzőbe

Előző héten. Elektronikus ügyintézés . Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Békés “Keresztyén szellemiséget, kiváló szakmai szintű oktatást, … Letöltés pdf; Kodály Zoltán Tagintézmény. Elektronikus napló Belépés a NABOK és Kossuth Tagintézmény rendszerébe: KRÉTA Belépés az Illéssy Tagintézmény rendszerébe: KRÉTA Az elektronikus ellenőrzőkönyv célja, hogy a tanuló és szülő számára megfelelő tájékoztató felületet nyújtson a tanuló tanulmányi eredményeivel, jelenléteivel és iskolai értékelésével kapcsolatban. Szervezeti és Működési Szabályzat aláírt.pdf Legfrissebb híreink Útmutató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezeléshez Tisztelt Szülők! A héten. Tájékoztató az elektronikus ügyintézési rendszerrel kapcsolatban itt olvasható. Már elérhető az online beiratkozás felülete (BÁI) https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap .

A KRÉTA Elektronikus Napló (továbbiakban e-Napló) az iskola által üzemeltett iskolaadminisztrációs rendszerre épülő olyan integrált adatbázis-kezelő alkalmazás, amelynek felhasználásával lehetővé válik az intézmény tanügy-igazgatási, adminisztratív és oktatásmenedzsment feladatainak hatékony ellátása. Közzétételi lista a 2019/2020-as tanévre vonatkozóan Ma. Az ügyintézés menete részletesen itt olvasható. Tisztelt Szülő!

Tisztelt Szülők! Ma Hella névnap van Tájékoztatás.