Remetesz%C5%91l%C5%91s elad%C3%B3 telek

MMK programok - Október. MMK Dunaújváros, Dunaújváros. Az alkotók a téli szünetben se tétlenkedtek, nagy szeretettel készítették el újdonsült portékáikat.
MMK - februári programok. A József Attila Könyvtár Dunaújváros építésének 70 éves évfordulója alkalmából várostörténeti esteket szervez, amelynek részeként Intercisa, Pentele történetéről, a városépítésről, szocreál épületekről, a csinált városok modelljéről, szociológiai jellemzőiről hallhatnak majd az érdeklődők izgalmas előadásokat. Soós Istvánné Erzsike emlékére – fellépők: Buváry Lívia, Égető Ilonka, Kapi Gábor, Rauf Pál, Németi Pál, Simonyi Gyula és a Mukli zenekar. Programjai Dunaújváros mesél: Az ember és a gyár;

Dunaújváros 70: remek online összeállítással jelentkezett a József Attila Könyvtár Boldog születésnapot, Dunaújváros! Dunaújváros mesél: Az ember és a gyár ... Dunaújváros településképi arculati kézikönyvének, településképi rendeletének és településrendezési eszközeinek egyeztetési anyagai.

3,3 E ember kedveli. 9 órától késő délutánig nézelődhetünk, vásárolhatunk és beszélgethetünk majd velük. Boldog születésnapot, Dunaújváros!

MMK Dunaújváros, Dunaújváros. Programjai

3.3K likes. Tájékoztatjuk az érdeklődőket a Munkásművelődési Központ elkövetkezendő programjaival kapcsolatban Jótékonysági est Letíciáért!

3.3K likes. ... Dunaújváros 70: remek online összeállítással jelentkezett a József Attila Könyvtár.

MMK Nonprofit Kft. Programajánló Programok Kérjük, hogy a programajánlókat és a feltüntetett eseményekkel kapcsolatos változtatásokat küldje el szerkesztőségünk e-mail címére: programok@dunaujvaros.com .
2019 első Kézműves Kincsek Vásárát január 19-én tartjuk az MMK aulájában. Rendezvény | MMK Facebook . MMK Dunaújváros, Dunaújváros.

MMK Nonprofit Kft. Részletek a plakáton! MMK Nonprofit Kft.

A februári hónapban is számos érdekes és színvonalas programmal várja az érdeklődőket az MMK! Programjai Támogatói jegyek kaphatók. Várostörténeti estek a könyvtárban.