Rock and roll zen%C3%A9szek

A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Menu; Nyitólap; Étlap; Itallap; Házhoz szállítás; Kapcsolat; Asztalfoglalás; Házhoz szállítás. Nyitvatartás: H-CS: 10.30 - 22.00 P-Szo: 10.30 - 23.00 V: 10.30 - 22.00. Ezért is állandó a minőség. A fogásokhoz kézműves söröket, borokat és kávét kínálunk.

Eredeti görög ételek és italok. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! Greek Restaurant. Cím: 6000 Kecskemét, Borbás 50. A Rozmaring Étterem kis bisztrókonyha Kecskemét történelmi belvárosában. 2009-ben olyan helyet álmodtunk meg, ahol minden korosztály a nap minden szakában jól érezheti magát, és ha felmerül a kérdés, hogy hova menjünk egyértelmű legyen a válasz. Ezért is állandó a minőség.

A Greek Taverna Görög Étterem Székesfehérvár területén, széles választékban szállít házhoz. 5 likes. phone+36 23 398 167. a rendelés feltételei. Az ételek készítése során nem használnak semmilyen mesterséges anyagot, és a konyha 100%-ban disznószármazékoktól mentes … Éttermünkben mindenki azon dolgozik, hogy idevarázsoljuk önöknek a … A gyrosok mellett rendelhető falafel, frissensült, készétel, halétel, saláta, vegetáriánus étel, különböző menük, valamint bőségtálak és party pack-ok közül is válogathatunk! (44-es békéscsabai főút 9.km) Már egy évtizede dolgozunk azon, hogy mindennapjaitok részévé váljunk. Görög Udvar Étterem - S. Attila nemrég 5*-ra értékelte!

Hétköznap 11-16 óra között önkiszolgáló gyorsétteremként működünk. Éttermünk kínálatai egyediek és különlegesek, ötvözi a görög frisseséget és a hagyományokat. Görög Udvar Étterem, Kecskemét. Étlapunk szűk és szezonális, ételeinket frissen készítjük helyben beszerzett kistermelői alapanyagokból. Kollégáink felkészültek , kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez.

Sign up for Facebook today to discover local businesses near you.