Rom%C3%A1n orvosi fizet%C3%A9s

Pre zväčšenie klikni na obrázok. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Zoom in for greater detail, or browse this content with our websites and apps.

A jobb felső sarokban koppintson a Cardboard szemüvegre . A Google Earth automatikusan az aktuális képeket jeleníti meg.

Érintse meg a hely nevét vagy címét alul. Poteším sa každému "lajku", komentárom ešte viac! A körülnézéshez húzza az ujját a kijelzőn vagy koppintson az iránytűre. A Google Térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat, megtekintheti a térképet, és útvonaltervet készíthet. Street View’s content comes from two sources - Google … Tip : A collection is … Helyezze a telefonját a szemüvegbe. Ha azt szeretné látni, hogyan változtak a képek az idő múlásával, tekintse meg a térkép korábbi verzióit az idővonalon. Take a Street View journey to sites of cultural, historical, and geographic significance. A Google Cardboard használata. When you have eliminated the JavaScript , whatever remains … Nagyítson rá egy helyre, amíg az iránytű alatt, a jobb felső sarokban meg nem jelenik az emberke . Amikor megnézte a képet, koppintson a bal felső sarokban található Vissza gombra. Görgessen le, és válassza ki az „Utcakép” feliratú képet vagy az Utcakép ikonnal ellátott indexképet. Street View, by Google Maps, is a virtual representation of our surroundings on Google Maps, consisting of millions of panoramic images. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for. Google’s own Street View fleet Try the new "Video Mode" where you can connect a Ricoh Theta V or Theta Z1 camera and create Street View as you walk, bike, or drive. Utcakép megnyitása. A Google Térkép Utcakép szolgáltatása környezetünk olyan virtuális reprezentációja a Google Térképen, amely több millió panorámaképből áll. The blue areas on the map show where Street View is available. Now you can add new streets and trails where Street View cars have never driven before! Koppintson egy helyjelölőre. To see your top, most recently published, or Maps approved photos, tap Stats. Az Utcakép felfedezése. További információk a Google Cardboardról. Explore world landmarks, discover …

Nyisson meg egy fotót. Húzza az emberkét arra a helyre, amelyet fel szeretne fedezni. Trek the world with Google Maps. Nyissa meg az Utcakép alkalmazást . Nyissa meg a Google Térkép alkalmazást.

A nézet módosításának számos módja van: Kattintson az egérrel duplán a kép egy területére. Ak sa ti páčia fotky Komárňanského fotoalbumu, smelo ma označ za priateľa.

Private : 360 photos that you’ve created but haven’t published. This new mode records video from your camera and converts it into connected Street View images when you publish to Google Maps.