Romos %C3%A9p%C3%BCletek debrecen

Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés.

Videó megtekintés is lehetséges!

Ingatlant átlagosan 243 069 Ft négyzetméteráron lehet vásárolni.

A Biztos Ingatlan ingatlan-kínálata, eladó ingatlanok Petőháza, Fertőd és Fertőszentmiklós körzetének eladó lakásai, házai Fertőszentmiklós határától pár kilométerre, újonnan alakuló ipari területén eladásra kínálunk egy 7324 nm-es belterületi telket. Eladó ipari ingatlant keresel Fertőszentmiklóson? Az ingatlan a város egy csendes utcájában található, két lakórészből, a családi házból és egy belőle leválasztott 25 nm-es kis garzonból áll.

Fűtés rendszere gázkazán, radiátorokkal minden helyiségben, melegvíz pedig villanybojler által biztosított. Érd. A közművek a telek határán. +36 1 237 2065 segitunk@ingatlan.com munkanapokon 10:00-17:00-ig Összes elérhetőségünk Médiaajánlat Keress a mobilodon bárhol, bármikor Találd meg …

4 eladó fertőszentmiklósi telek hirdetés az ingatlan.com-on. Ára: 28 millió Ft. Az egyedi lakáshoz 2 gépkocsibeálló is tartozik, valamint az épület alagsorában saját, … 29 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Fertőszentmiklós területén az Ingatlannet kínálatában. Eladó házat keresel Fertőszentmiklóson? Eladó ipari ingatlan Fertőszentmiklós településen? Kiadó kereskedelmi/ipari ingatlan Fertőszentmiklós. Az ingatlan egy 4845 nm-es telken helyezkedik el, kétszintes, jó állapotú, földszinten tágas nappali, kettő szoba, külön szoba, fürdőszoba emeleten pedig további két szoba elrendezésű.

Fertőszentmiklós városában, Soprontól 20, az ausztriai (Pamhagen) határátkelőtől 15 percre, a soproni borvidékhez tartozó borászat, szőlőterülettel együtt eladó! Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak az ipari ingatlanok (raktárak, műhelyek, telephelyek, egyéb ipari ingatlanok). Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó fertőszentmiklósi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ipari ingatlant keresel, akkor válassz alkategóriát a …

kertel, 380 V ipari árammal , külön bejáratú 2 szobás fűthető melléképületekkel, eladó ! Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó ipari ingatlan Fertőszentmiklós településen? Fertőszentmiklósi eladó házak esetében a parkolásnál leggyakrabban udvarban van megadva a hirdetésekben. Most nem találtunk a keresésednek megfelelő ingatlant! Az ingatlanok négyzetméterára 31%-kal alacsonyabb, mint az országos átlag. Eladó Ipari Fertőszentmiklós: Fertőszentmiklós városában, Soprontól 20, az ausztriai (Pamhagen) határátkelőtől 15 percre, a soproni borvidékhez tartozó borászat, szőlőterülettel együtt eladó! 3 eladó fertőszentmiklósi ipari ingatlan hirdetés az ingatlan.com-on. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ipari ingatlant keresel, akkor válassz alkategóriát a … : 06703230085 Irodánkban ingyenes,független hitelügyintézéssel várjuk ügyfeleinket!

Eladó és kiadó ingatlanok Fertőszentmiklóson széles választékban, 35 db fényképes fertőszentmiklósi ingatlanhirdetés a Startlakon. Fertőszentmiklós településen ipari eladó. Éljen a lehetőséggel ! Eladó telket keresel Fertőszentmiklóson? Az ipari 5600 m²-es telekkel rendelkezik. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod!