Sof%C5%91r %C3%A1ll%C3%A1s balaton

06/15 08:13 Állás, Munka Pécs. 4 órás takarítói állás. Böngésszen a legfrissebb ceglédi állások és munkák között a Profession.hu-n Budapesti irodaház éjszakai takarítására kolléganőket keresünk a XIII. Takaritoi állások » Takaritoiallas.hu » Takarítóiálás budapesten állások » Szolnoki takaritoiu allás feketén » Takaritoi debrecen állások » Budapest westend takaritóiállások » Takaritoi budapest állások » Takaritóiállás németország » Ausztriai takarítói állások » Takarítóirészmunkaidős állás debrecen » A közhiedelemmel ellentétben a takarítói munkakört külföldön, már nem az idősebb korosztályúak töltik fel, hanem a fiatalabbak.
Keressen egyszerűen és gyorsan megüresedett állásajánlatokat az Ön közelében a mi álláskeresőnkkel. Magyarországon elsőként Full Service cégként jelentünk meg a piacon, addig nem tapasztalt komplex szolgáltatáscsomagok bevezetésével. A Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona Takarítói munkakörbe keres munkavállalókat.Feladatok:Mindennapi munkáját a telephely/részleg munkarendje alapján végzi. Böngésszen a legfrissebb miskolci állások és munkák között a Profession.hu-n Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.
Iskolai takarító, konyhás eger állások ... Kamaraerdei út 16. Pécsi barkácsáruházba keresünk 4 órás takarítót változó beosztásba (nyugdíjasokat is örömmel látunk!)

takarítás állások, Győr-Moson-Sopron: 40 db .

9 db friss állás és munka Cegléd településen. 146 db friss állás és munka Miskolc településen. A munkakör nagy előnye, hogy kevésbé kötött és nagyon széles a munkapaletta, ergo a monotonitás ebben a munkakörben igen alacsony szinten van. Az Exclusive Group 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson jogi és magánszemélyeknek egyaránt. Győr-Moson-Sopron - Sziky Kft. Adriai nyaralóm alkalmankénti takarítására keresek 1 személyt nyáron 3-4 köztes időben 6-8 hetente 2-3 nap utazás szállás megoldott !

Takarítói állások has 5,366 members. kerületbe! Alkalmi takarítás. 6 Takarító állás innen: Nyíregyháza.