Spar csorna %C3%A1ll%C3%A1s

22 Apr 2020 - Entire home/flat for £86. A Berta Apartmanház Balatonföldvár központ részén, a Balatontól és a szabad strandtól 200 m-re található. 22 Apr 2020 - Entire home/flat for £86. Mindkét apartman légkondicionált (10 EUR/éj) és jól felszerelt konyhával rendelkezik. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket. Helységek: - nappali/konyha/étkezõ: 1 - hálószoba: 3 (2;3;3) - fürdõszoba/WC: 1 - külön WC: 1 - terasz: 1 Extra felszereltség: mikró, WiFi, klíma külön fizettség ellenében (3.000,- Ft/nap/apartman) Parkolás: az udvarban Háziállat: nem engedélyezett Bolt: 500 m Étterem: 300 m A foglalás legalább 5 éjszakára lehetséges.

A Berta Apartmanház két különálló apartmannal várja a pihenni vágyókat. - Teljes ház/lakás ezen az áron: Ft33803. A Berta Apartmanház Balatonföldvár központi részén, a Balatontól és a szabad standtól 200 m-re található. A házban 2 külön bejáratú, klimatizált apartman áll az Önök rendelkezésére. Balatonföldvár legjobbjai közé válogattuk. Mindkét apartman légkondicionált, amely 10 EUR/éjért vehető igénybe, és jól felszerelt konyhával rendelkezik. Földvár & region; Unterkunft ; Essen & Trinken ; Dienst ; Programme ; Karte ; Földvár card; Über uns; HU EN DE; 16,4°C; Schließen Suchen. Mindkét apartman légkondicionált, amely 10 EUR/éjért vehető igénybe, és jól felszerelt konyhával rendelkezik. A földszinti apartman maximum 8 főt, az emeleti apartman maximum 6 főt fogad. Ideális párok, családok és baráti társaságok számára.

A ház teljes kényelmet biztosít. Balatonföldvár kikötője 1,3 km-re helyezkedik el. Az apartmanház minden korosztálynak kellemes nyaralást biztosít. A Berta Apartmanház Balatonföldvár központi részén, a Balatontól és a szabad standtól 200 m-re található. Eltérõ foglalási feltételek érvényesek. 2020. máj. A ház teljes kényelmet biztosít.

A ház teljes kényelmet biztosít. Minimális foglalás 5 éjszaka. A ház teljes kényelmet biztosít. 8623 Balatonföldvár, Motel sétány 2. Kiadó balatoni apartmanok Ezen az oldalon kiadó házak, apartmanok hirdetéseit találja a Balaton melletti, valamint néhány, fürdő közeli településekről. A ház teljes kényelmet biztosít. Mindkét apartman légkondicionált (10 EUR/éj) és jól felszerelt konyhával rendelkezik. A balatonföldvári kikötő 700 méterre található a közelben minden megtalálható ami biztosítja a nyugodt kellemes pihenést. A földszinti apartman maximum 8 főt, az emeleti apartman maximum 6 főt fogad.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Minimális foglalás 5 éjszaka. A Berta Apartmanház két különálló apartmannal várja a pihenni vágyókat. A Berta Apartmanház két különálló apartmannal várja a pihenni vágyókat. A vendégek a teraszon is lazíthatnak. Balatonföldvár Turisztikai Régió . A legközelebbi repülőtér a 69 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér. A ház teljes kényelmet biztosít.

20. A CITY Apartmanház Balatonföldvár ingyenes wifihozzáféréssel, kerttel, grillezési lehetőséggel és a kertre nyíló kilátással várja a vendégeket Balatonföldváron. A Balatonföldvár központjában található új teljes körűen felújított apartmanház a CITY Apartman saját fürdőszobával és konyhával pezsgőfürdővel várja kedves vendégeit. A Berta Apartmanház Balatonföldvár központi részén, a Balatontól és a szabad standtól 200 m-re található. A Berta Apartmanház két különálló apartmannal várja a pihenni vágyókat.