Stula rock koncert 2020

A Stula Rock lemezeit! To find out more, read our cookie policy . A STULA ROCK zenekar 2018 februárjában adta ki debütáló lemezét. Music event in Gyor, Hungary by P.Mobil-Official and 4 others on Saturday, February 22 2020 with 1.2K people interested and 323 people going. Stula Rock Vendég: Helo Zep. Alle info over concerten, festivals en evenementen in Nederland die door MOJO worden georganiseerd. 2020. február 22-én, szombaton az 50 éves P.Mobil zenekar ad 2 órás jubileumi koncertet Aranylakodalom címmel a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.
Stula Rock: Őserő / Örökifjú ... Esős manchesteri koncert 2019-ből; Tommy Lee – Fred Durst rendezte szólódalainak klipjét; System Of A Down – Elmarad a budapesti koncert; Warkings – Felvezető klip a júliusi lemezhez; Hard Rock Magazin 2005-2020. 9 posts in the discussion. Jegyvásárlás. Bekijk hier alle Prijzen, Data en Evenement Informatie Tourdata, kaarten en show informatie vind je op Mojo.nl, de grootste concertorganisator van Nederland. Stula a Mobilmánia-korszak után hívta életre új csapatát, melynek névadója is lett.A Stula Rock zenekar végül 2018 elején debütált, az Őserő című albummal, melyet április 17-én már az Omen énekeseként követett az Örökifjú CD. Koop Hard Rock/Metal tickets via de Officiële Ticketmaster website. A Crazy Gránátban feltűnt, Stula néven megismert Péter a 2010-es évek közepén a Mobilmániában tett szert országos ismertségre. Event in Dolný Štál, Slovakia by Tunyó tanya on Saturday, March 24 2018 with 114 people interested and 47 people going. 11 - Egy új kezdet MP3 320 kbps 2020 01 - Sok legyen és jó 02 - Érjünk el 03 - Szervusz idő 04 - Egykori szobám 05 - Felfelé sodor a szél 06 - Örökifjú 07 - A szép nő 08 - Én leszek a sofőr 09 - Ezt a részét 10 - Dr. Sarlatán.
Stula Rock & Twister a Sportalsóban Két remek banda fogott össze, hogy idén tavasszal az ország több pontján hirdesse a rock’n’ roll igéjét. Ennek kapcsán faggattam ki őket a zenekar múltjáról, jelenéről és jövőképéről. A dallamos hard rock után a tavalyi Omen albumon a power metalban is kipróbálta magát, tavasszal pedig már a második lemezét adja ki a Stula Rock formációval. A rendezvény vendége az Stula Rock… Minden jog fenntartva. Második lemezünk 2019 második felében várható! Stula Rock tickets - viagogo, world's largest ticket marketplace - All tickets 100% guaranteed! Az est folyamán a zenekar 50 éves munkásságának legjobb dalai hangzanak el. Find billetter Dagsbillet - ROCK I LUNDEN 2020 - BETH HART // RASMUS WALTERLunden, Horsens, FriluftsScenen - Horsens. Dagsbillet - ROCK I LUNDEN 2020 - DIZZY MIZZ LIZZY // GO GO BERLIN Lunden, Horsens, FriluftsScenen - Horsens Ny dato. Ajánló. 647 talking about this. This site uses cookies to provide you with a great user experience. Stula hangterjedelmét, karakteres színpadi jelenlétét a Mobilmánia egykori és az Omen jelenlegi énekeseként úgy gondolom, sokan ismerik. Sem a Stula Rockot sem a Twistert nem kell bemutatni a rock és metal zene szerelmeseinek, de azért álljon itt róluk pár mondat. Szerencsére nem fukarkodtak a szavakkal, így egy tartalmas interjú kerekedett az egészből, melyből megismerhetjük … Kövessen minket! Stula Rock_Örökifjú.