Svejk vend%C3%A9gl%C5%91 balassagyarmat

Eladó egy 3 szobás tetőtéri lakás saját fedett gépkocsi beállóval Gödön, az Oázis lakóparkban egy 33 lakásos társasházban. DUNALIGET lakópark elhelyezkedése A DUNALIGET lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterület közvetlen szomszédságában épül. Az elmúlt két évtizedben az északkelet budapesti agglomeráció hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Az ingatlan lakórésze 85 m2-es és tartozik hozzá egy 15 m2-es garázs, valamint teraszok. Környezet és egészségtudatos életmód. Alsógödön frekventált helyen, 2011-ben épült , kiváló közlekedés és ellátottság mellett, tégla építésű négylakásos társasházban 3 szobás. Lakopark.ingatlan.com: Az otthonod már épül. 3 Építési mód. residence, GödOázis lakópark, Csodaszép Napfényes Ikerház Eladó Gödön Az Oázis Lakóparkban! Eladó lakást keresel Oázis lakópark városrészben? 77 m 2. Göd közkedvelt részén az Oázis lakóparkban, 2018 decemberében átadott, újszerű, 105 m2-es, kétszintes sorházi lakást kínálok eladásra, a 200 m2-es telekkel együtt. 27,9 - 90 M Ft 43 - 95 m 2. 2 - 4 szoba . Göd város helyijárati menetrend. Eladó új építésű lakások a lakopark.ingatlan.com-on.

A társasház 2005-ben épült, a tavalyi évben kicserélték a tetőablakokat, 3 rétegű üveg került beszerelésre gyári fényzáró rolóval. Érvényes: tanítási szünetben, 2019. január 14-től visszavonásig Érvényes: hétvégén, 2019. január 14-től visszavonásig. Családi ház, ikerház és 4-6 lakásos kis társasházak építésére alkalmas telkeket. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Oázis lakópark, Göd, ingatlan, eladó, lakás, 56 m2 Gödön, az Oázis lakóparkban eladó egy amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás tetőtéri lakás saját fedett gépkocsi beállóval. Göd legkedveltebb,kertvárosi részén az Oázis lakóparkban eladó egy 2019-nyarán elkészült ikerházfél.

Gödön a Thermál lakóparkban társasházi lakások eladók. Szórakozási és kikapcsolódás. Érvényes: tanítási napokon, 2019. november 18-tól visszavonásig.

Kiváló közlekedés. Jelenleg 42 lakás és 45 ház található. 55 eladó Oázis lakóparki (Göd) ház hirdetés az ingatlan.com-on. Szobák. Irányár: 59.9 mFt Jó nevű iskoláival, természeti kincseivel, gyönyörű duna partjával, homokszigetével méltán vált a kiköltözők kedvelt célpontjává. Eladó Lakás Göd. Az Oázis lakópark rohamosan fejlődő, gazdag területe Göd városának, számos városi fejlesztés színteréül szolgál. Göd a Dunakanyar gyöngyszeme, egy tüneményes Duna parti kertváros az északi agglomeráció szívében, Budapesttől mindössze 15perces autóútra. Eladó házat keresel Oázis lakópark városrészben? A lakópark családbarát,csendes,nyugodt környezetet biztosít az itt élők számára. Ára: 49,9 millió Ft. Ábra >>> A helyi menetrend szerinti autóbusz-közlekedés … A buszközlekedés bővítése folyamatban van, a híres Termálstrand szépítgetése is rendszeres, közelben valósul meg az Egészségház illetve az új Iskola is, mely fejlesztések értéknövelő hatásai már érezhetőek a területen.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Ismerd meg a legújabb göd, oázis lakóparki lakóparkokat.