Sz%C5%B1csmester pest megye

Kössön ki a Kormorán kikötőben és élvezze vendégszeretetünket!

Kössön ki a Kormorán kikötőben és élvezze vendégszeretetünket! Kikötőnk a Tisza-tó egyik legszebb pontján, a Tisza tiszaörvényi szakaszán található, a 426-427 folyam kilométerek közötti bal parton. Összesen 26 fő részére. Az oldal - ezen egy soron kívüli - reklámmentességét a Tisza-tavi Természetbúvár Bolt, a Dawbird's Könyvelő Iroda és a PPB Pénztárgép Szerviz támogatása biztosítja, kérjük ha teheted vásárolj tőlük, illetve vedd igénybe szolgáltatásaikat. A Tisza-tó vendégház: 4000 m2, zárt parkosított kert, 2 szinten 4-4 szobával, 1-1 jól felszerelt konyhával, 1-1 fürdőszobával, 1-1 nagy nappalival és egy nagy külső terasszal. Két vendégházzal, 8 apartmannal és egy külön gyermek kuckóval készültünk a vendégek elhelyezésére. •4 személy esetén: január 01-től május 31-ig, valamint szeptember 01-től december 31-ig: 50 000 Ft/éj, június 01-től augusztus 31-ig: 65 000 Ft/éj. Ételeket tesztelünk a Tisza-tónál. Kikötőnk különlegessége az egyedi kivitelezésű Kormorán úszóház, amely I. osztályú apartmanház minősítéssel rendelkezik. Tavakban, ritkábban folyókban víz alá bukással keresi halakból álló táplálékát. emeletes ággyal felszerelve. Jól megközelíthető a 33-as főközlekedési úton Tiszafüredről Tiszaörvény felé kanyarodva mintegy 2 km után. A Tisza-tó legszebb kikötője remek kiindulópont a környék megismeréséhez, szárazföldi és vízi kirándulásokról. Halastavak környékén nagy károkat okoz.

Olvassa el a Tripadvisor utazói által írt értékeléseket a legjobb éttermekről Tisza-tavi Ökocentrum közelében, és … A kerékpáros turisták biztonságos pihenő- és megállóhelyként tartják számon, hiszen itt nem csupán kerékpár kölcsönözhető és javíttatható, de lehetőség van a felfrissülésre is. A nyáron légkondicionált, télen fűthető házban egy tágas, 33 nm-es amerikai konyhás nappali, két kétágyas hálószoba, és két, a hálószobákból nyíló zuhanyozós fürdőszoba található. A legjobb éttermek Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszló közelében.
Plusz egy gyermek „dühöngő” faház, 5 db. 1,638 were here. A kiinduló pont a Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred részeként megtalálható Tiszaörvényen található.
A fákat is károsítja, melyeken nagy számban fészkel, és a … Az elmúlt fél évben elkezdtük tesztelni a Tisza-tó éttermeit, csárdáit. A páratlan szépségű Tisza-tó mellett elhelyezkedő Kormorán Étterem és Panzió egész évben várja kedves vendégeit, és látogatóit elsősorban a Tisza-tó révén fõként halételek gazdag ízvilágával, különleges éttermi ínyencségekkel. Kormorán Kikötő Közel harminc éve kezdődött történetünk, ami azóta is folyamatosan íródik ... Kormorán vizikunyhóban tanyázva tanulmányozhatja e páratlan vízi világot. Kössön ki a Kormorán kikötőben és élvezze vendégszeretetünket! A Tisza-tó Élmény- és Szabadidőparkot mind azoknak ajánljuk, akik kipróbálnák a több mint 10 éves programszervezési tapasztalattal rendelkező pihenő helyünk szolgáltatásait. 1,633 were here.