Szegedi vadaspark gyereknapi program
A koronavírus járvány okozta vészhelyzet, pontosabban az azzal kapcsolatos intézkedések miatt március 16. óta zárva tart az állatkert, így már bő 1 hónapja elesik fő bevételi forrásától, a jegybevételtől. A Szegedi Vadaspark egyediségét az itt élő állatok mellett az a program adja, melynek keretében a sérült, elárvult vagy az elkobzott élőlényeket befogadják – ez éves szinten elérheti az ötszázat. PROGRAMOK

10.00-18.00 VÁROSI GYERMEKNAP Szent-Györgyi Albert Agóra MÁJUS 28. Nehéz helyzetbe került a Szegedi Vadaspark. II. A rendezvény célja ugyanis, hogy minél több szegedi gyermek, minél többet játszhasson a két nap alatt. Amellett, hogy a város egyik legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontja és a legtöbb fesztivál helyszíne, Szeged legszebb és egyik legnagyobb tere is. Vasarhely24.hu a legfrissebb hazai és külföldi hírekkel, eseményekkel, külön kiemelve a szegedi híreket. A szegedi Széchenyi tér a helyiek és környékbeliek számára szinte mindennapi helyszínnek számít. GYEREKNAPI PIKNIK +36-70/866-8435 | tiszaexpo@tiszaexpo.hu www.tiszaexpo.hu MÁJUS 28. MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK VILÁGNAPJA Anna Fürdő TOURINFORM SZEGED: 6720 Szeged, Dugonics tér 2. Helyszín: Szegedi Vadaspark Sokrétű, szórakoztató programkínálat a Vadaspark szülinapján, középpontban az állatkert legfiatalabb lakóival.
10:00-14:00 óra között a Zsiráfház teraszán Panda Nap lesz, melynek keretein belül pandás álarc készítéssel, … Sok száz család választotta gyereknapi programnak a szegedi vadaspark rendezvényeit, a SZEGEDma.hu is élőben jelentkezett a Pelikán-ház mellől. A hírportál csapata elköszön. GYERMEKNAP ÉS A SZEGEDI VADASPARK SZÜLETÉSNAPJA Szegedi Vadaspark MÁJUS 31. Érdemes végigböngészni fotóinkat, bejegyzéseinket, nehogy kimaradjon a zoo legfrissebb történéseiből!

Részletes program. Jövőre találkozunk ugyanitt, ugyanekkor.