Szeksz%C3%A1rd %C3%A1ll%C3%A1s apr%C3%B3

A fejlesztésről Dr. Bereczki S. Péterrel, Dunaharaszti alpolgármesterével beszélgettünk, aki maga is orvos. Telephely Bugyin, a munkába járást megoldja a cég.

Telephely Bugyin, a munkába járást megoldja a cég. Rohamléptekben épül Dunaharaszti új egészségügyi központja. Gyermek háziorvosi pályázatot ír ki az Önkormányzat Munkalehetőségek az OBO Bettermann Magyarországnál!

Gyermek háziorvosi pályázatot ír ki az Önkormányzat Munkalehetőségek az OBO Bettermann Magyarországnál!

2016. július 1., Semmelweis Nap a magyar egészségügy munkaszüneti ünnepnapja, ezért a házi-, valamint a gyermekorvosok, a védőnők, a labor és a fizikoterápia rendelései elmaradnak, a rendelők zárva tartanak. A háziorvosi körzetek bővítése is szóba került. A kétszintes épületet már tavasszal birtokba vehetik az orvosok, a szakszemélyzet, és természetesen a betegek.

Telephely Bugyin, a munkába járást megoldja a cég. Háziorvosi rendelések Főoldal > Intézmények > Egészségügy > Háziorvosi rendelések Háziorvosok rendelési ideje 2015. március 1-től

Tisztelt Dunaharasztiak! Gyermek háziorvosi pályázatot ír ki az Önkormányzat Munkalehetőségek az OBO Bettermann Magyarországnál!