Szeksz%C3%A1rd f%C3%B6ldhivatal %C3%A1ll%C3%A1s

A panorámás vendégház ideális baráti társaságoknak, családoknak, cégeknek, elvonulóknak, és romantikára vágyó pároknak egyaránt (maximum 16 fő számára). Tovább

A szálláshelyen egy mozgáskorlátozott szoba, és fürdőszoba is kialakításra került. Az autók zárt udvaron parkolhatnak. Teljesen felújított … Családoknak, baráti társaságoknak, akár céges rendezvényeknek is ideális szállás. Bandi Vendégház Baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk a Bükk hegység lábánál, a termálfürdőjéről méltán híres Bogács üdülőövezetében található önálló vendégházunkat. Családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ideális. Házunkban hét apartman közül választhatnak vendégeink melyek 2-6 fő kényelmes pihenését tudják szolgálni. 176 szállásajánlat. Vendégház baráti társaságoknak. A vendégház család és baba barát, kiválóan alkalmas párok, gyermekes családok és nagyobb létszámú baráti társaságok pihenésére. Némi átalakítás után vendégházként kínáljuk, főként baráti társaságoknak, nagy családoknak, akik gyönyörű, igényes környezetben akarnak pihenni, kikapcsolódni, bulizni.

Tovább Baráti társaságoknak. Információ és szállásfoglalás: Tel: 06 70 600 8292 ... A Börzsöny Vendégház köszönti honlapján!

Egész évben szeretettel várjuk! Négy, korszerűen berendezett apartmanban, 4-4 illetve 2-2 fő foglalhat szállást, vendégágyakkal kibővítve összesen 18 fő … Tokaj főutcáján, a Szerelmi pincesor közelében várja pihenni vágyó vendégeit az Aranyfürt Vendégház. A Balaton körül futó bicikliút, a vasúti megállóhely, valamint a főút közelsége egyaránt biztosítja a könnyű megközelíthetőséget. A Balaton körül futó bicikliút, a vasúti megállóhely, valamint a főút közelsége egyaránt biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

Emese Vendégház - Falusi Élményporta.
A vonzó természeti környezetben lévő vendégház baráti társaságoknak ideális szállás, akár túrázásra, akár csapatépítő tréningre, akár egy születésnapi partira jönnek össze.

Családi lakrészeink kényelmes szállást, nagy közösségi helyiségeink, mint a … ... Kettesben, vagy családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ideális. A vendégház légkondicionálóval és fűtőtestekkel is felszerelt, 2 szoba, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba wc-vel, erkély és egy vízpartra néző terasz várja vendégeinket.

A Füzesi Papa Vendégháza 2014. októberében nyitotta meg kapuit. Ideális családi, baráti társaságoknak. A Vendégház Harta központjában helyezkedik el, nem messze a hangulatos Duna-parttól, és …

A parkosított kert, és a gyümölcsös nyugodt kikapcsolódást nyújt a napozni és pihenni vágyó családoknak, pároknak, baráti társaságoknak. A Vendégház alapvetően önellátó. Az autók zárt udvaron parkolhatnak. Többféle szórakozási, sportolási lehetőség közül is lehet választani, a vendégház baráti társaságoknak élvezetes tevékenységeket kínál. A villa 3 szintjén 5 szoba, 5 fürdőszoba, kandallós nappali, hatalmas kert, jakuzzi, szauna és egy fűthető-lefedhető medence várja a vendégeket. Fertődi Kúria Vendégház Fertődön, az Esterházy-kastély szomszédságában lévő hatalmas parkosított kerttel rendelkező vendégházunk, szeretettel várja családok, baráti társaságok jelentkezését. Pest megye vendégházak, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. - Szallas.hu Többféle szórakozási, sportolási lehetőség közül is lehet választani, a vendégház baráti társaságoknak élvezetes tevékenységeket kínál. A vendégház család és baba barát, kiválóan alkalmas párok, gyermekes családok és nagyobb létszámú baráti társaságok pihenésére.

Vendégház baráti társaságoknak. Szállás a Balatonnál Siófokon a Balaton kb 15 perc sétára. Vendégeink rendelkezésre áll különálló pihenőház pezsgőfürdő medencével, szaunával.