Szentendrei ingatlanok elad%C3%B3

Eladó Lakás, Kazincbarcika: Borsod megye, Kazincbarcika, Kiserőmű lakótelep: 1,5 szobás, 43nm-es, földszinti, gardróbos , felújított lakás eladó. Egyedileg átalakított, az előszoba és a félszoba egybenyitott.

Eladó lakást keresel Kazincbarcikán? Az ingatlanban 2 szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, külön wc, és erkély található. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Kazincbarcika BELVÁROSÁBAN 1+fél szobás lakás ELADÓ! Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések Kazincbarcika területén. 41 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Kazincbarcika területén az Ingatlannet kínálatában. Eladó Kazincbarcika frekventált helyén, egy 55 m2-es, erkélyes, gardróbos lakás!

Eladó házat keresel Kazincbarcikán? Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Az ingatlan fűtéséről távhő gondoskodik, ablakai műanyagra lettek cserélve, redőnnyel felszerelve . Két éve volt teljeskörűen felújítva.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! A lépcsőház, a lakókörnyezet rendezett.

Eladó Kazincbarcika frekventált helyén, egy 55 m2-es, erkélyes, gardróbos lakás! Az ingatlanhoz önálló pincehelyiség, saját kertrész és nyílt kocsibeálló tartozik. 14 eladó kazincbarcikai ház hirdetés az ingatlan.com-on. Kazincbarcikán, a Pollack Mihály utcában kínálom eladásra ezt a 42 nm-es, téglából épült, 1+fél szobás lakást. A biztonságról több ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik. A szobák parkettával, a többi helység járólappal burkolt. 100 eladó kazincbarcikai lakás hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó Lakás, Kazincbarcika: Borsod-Abaúj-Zemplén Megye, Kazincbarcika, Fő tér, két szobás, első emeleti kifizetett panelprogramos 51 m2-es lakás eladó. A tégla építésű bérházi ingatlan az épület harmadik emeletén található. megye, Kazincbarcika városban eladó 57m2 területű lakás. 99 eladó kazincbarcikai lakás hirdetés az ingatlan.com-on.

Eladó Kazincbarcikán a Vajda János úton egy 55 nm-es, 2 szobás, nagy erkélyes, keleti fekvésű lakás. Eladó Kazincbarcikán a Vajda János úton egy 55 nm-es, 2 szobás, nagy erkélyes, keleti fekvésű lakás. Eladó lakást keresel Kazincbarcikán?