Szentl%C5%91rincen s%C3%BCrg%C5%91sen elad%C3%B3

2020 november 11. 1 talking about this. Az évente május 1-jén tartott majálisok és a szeptember utolsó szombatjára eső szüreti felvonulás egyaránt sok érdeklődőt vonzó, látványos rendezvény. Rendezvények helyszíne. Szüreti felvonulás-bál - Balmazújváros Helyszín: Balmazújváros, 48-as Olvasó Népkör Polgármesteri Hivatal Balmazújváros, Tel. Rendezvény időpontja.

Prímcitera: Rozsik Lajos Tenorcitera: Pálfi Sándor Ének: Lisztes Ágnes ,,Elvinni egy kulacs vizet a Tiszából a Dunába…” A Tisza árterének vidékéről, a kiskunsági homokdűnés tájakon át, a solti síkság szikes pusztáin keresztül a Dunáig. ... (szüreti felvonulás, főzőverseny, borászati-gasztronómiai események, színpadi műsorok stb.)

Boglári Szüreti Fesztivál. A 4213-as számú út szeli ketté. A szüretelés hagyományát megőrizve, ám értékként a bor és kultúra nemes kapcsolatát ápolva rendeztük meg a hagyományos Szüreti … szeptember 23 . "Azt hittük, - mondta Ferenc pápa - egészségesek maradhatunk egy beteg világban." Helyszín: a berényi posta melletti kiskultúrház udvara Programjaink: - rövid felvonulás a faluban, közben borkóstolgatás-visszaérkezve néptánc és népdal műsorokat láthatunk. Pilisvörösvár Város Önkormányzata és a Művészetek Háza Kulturális Központ a hagyományoknak megfelelően szeptember utolsó szombatján (2019. szeptember 28.) A téren felállított nagyszínpadon egész nap a helyi amatőr és vendég művészeti csoportok hagyományőrző néptánc és népzenei műsorokkal szórakoztatják a vendégeket. 2017. június 22. Kezdete. Nagyrábé a Nagysárréthez tartozó község. Idén immár 4+1 színpadon közel 100 fellépővel, országos borfesztivállal, egészség-szigettel, és több újdonsággal várjuk a látogatókat. Minden információ egy helyen 44. Igen régóta lakott hely. Fekvése. A település félúton Berettyóújfalu és Püspökladány között fekszik, a Bihari rész sárréti tájegységén.

A Körös-Körül Egyesület szervezésében valósult meg a szüreti felvonulás, bál és kirakodóvásár.

VII. Verőcei Szüreti felvonulás és mulatság 2014. szeptember 20. 2017. szeptember 8. A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort.

Szépség és a reklám - A női … Győr-Moson-Sopron megyei Szántóverseny 2019. szeptember 21-én. Szüreti felvonulás Szent Mihály napján szüreti felvonulást tartottak az Ezüst Kopogók Néptánc Egyesület szervezésében Szabadszálláson. Rendezvény megnevezése. – információk . 2020 augusztus 19. Első alkalommal rendezik meg az Innovációs kiállítás és vásárt 2019. március 1. és 3. A hagyományos programelemek mellett (szüreti felvonulás, főzőverseny, borászati-gasztronómiai események, színpadi műsorok stb.) 322 likes.

2019-ben október 4-6. között kerül megrendezésre a Tokaji Szüreti Napok. Idén ősszel is színes programokkal ünneplik a szüreti időszakot Fertőszentmiklóson, Szüreti Fesztivál és IV. 106641. 2019. október 2. Sections of this page. Minden év őszén a Szüreti felvonulás alkalmából a Péterszegi Rozmaring Néptánccsoport tagjai és a szentjobbi testvértelepülés tánccsoportja feldíszített lovas kocsikon bejárják a falut, a Főtéren és a kijelölt helyeken táncbemutatót tartanak és hívogatnak az esti bálra. Kutyaetológia Konferencia. 2020 augusztus 19.