Szolnok t%C3%BCd%C5%91k%C3%B3rh%C3%A1z lak%C3%B3park

Megosztom ... – A tüdőkórház és a Zagyva-híd közötti terület lakópark lesz, tizenhét ingatlan építésére adjuk meg a lehetőséget. 12. Tüdőkórház Szolnokon 1. rész ... Megnéztük a mára már lebontott tüdőkórházat Szolnokon.

Az egyes lakrészekben különálló gázüzemű központi fűtési rendszer kerül beépítésre . A megmaradó, mintegy három és fél hektáros terület marad arborétum különleges növényzettel, futópályával, két játszótérrel, nyilvános vécével. 10. Válogasson a dh.hu legfrissebb ingatlanjai közül! Szolnok, Tüdőkórház . Eladó és kiadó ingatlanok Szolnokon. SZOLNOK 2017. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! A helyi civilek azonban felébredtek, és még mielőtt dobra verhették volna a telket, elérték annak védetté nyilvánítását. A tüdőkórház környezete több mint ötszázötvenmillió forintból újul meg, s ennek köszönhetően akár már az ősszel átadhatják Szolnok legnagyobb közparkját. A beruházás részleteiről helyszíni sajtótájékoztatón számoltak be. A mintegy 4 és fél hektárnyi védett parkot a Szabadság téri Zagyva hídról vagy pedig a Nyáry Lőrinc hídról a Városmajor útra kanyarodva közelíthetjük meg, innen nyílik a főbejárat. 17:25 . Az ország lakópark kereső központja, jelenleg 133 lakóparkkal.

Szolnok , egyik legkeresettebb környékén , belváros közeli , 5 lakásos társasház épül . A videó két részes, ez az első rész.

786 eladó szolnoki lakás hirdetés az ingatlan.com-on.

A „Szolnok tüdejének” is becézett, szebb időket megélt egykori kórházat Szolnok belvárosában találjuk. Eladó lakást keresel Szolnokon?

1. és 2. emeleti , 60 - 62 m2-es , 2-3 szobás , étkezős lakások , garázsokkal , tárolókkal , parkosított környezetben leköthetők .

Jelenleg 862 lakás, 52 iroda, 79 üzlethelyiség, 253 ház, 152 telek, 35 ipari ingatlan, 16 fejlesztési terület és 15 raktár található. Új építésű lakóparkok és projektek az ország egész területéről, 50 beruházótól.

Projekt - Oázis Lakópark eladó szolnoki lakások - házak. naplóm; ... hogy a szomszédos lakópark, akár erre is terjeszkedhetne.

Elkezdődik az egyik legjobban várt fejlesztés a Városmajor úton.