Szombathely domborzati t%C3%A9rk%C3%A9p
A lombkorona-tanösvény az egyik legfőbb nevezetesség a környéken, de ne feledkezzünk meg Zár település látnivalóiról sem, amelyek akár több napos programot is kínálnak a turistáknak. Található itt egy lombkorona sétány és egy kilátó is. A lombkorona sétányon találkozhatunk még függőhíddal, megpihenhetünk a Hagymaterasz árnyas részein, felmehetünk a kilátótoronyba pazar panorámájáért, vagy éppen kipróbálhatjuk a lejutás leggyorsabb módját, a vállalkozó kedvűeknek készült csőcsúszdát.

Ismét egy csoda: “Erzsébet ligeti lombkorona sétány és kilátó Tanösvény földön, vízen, levegőben Az Erzsébet ligeti tanösvényen megismerhetjük a ligetek, erdők élővilágát. Erzsébet ligeti lombkorona sétány és kilátó Gyomaendrőd bemutatása: , Tekintse meg látnivaló ajánlónkat Gyomaendrőd településenMúzeum, A több mint 1000 méter hosszú tanösvény, lombkorona sétány és 15 méter magas kilátó egyedi betekintést enged a lombkorona …

Erzsébet Ligeti Lombkorona Sétány és Kilátó (Erzsébet liget): 2015-ben „AZ ÉV ÖKOTURISZTIKAI LÉTESÍTMÉNYE” pályázaton, tanösvény kategóriában 2. helyezést ért el. But don't expect a Science-Fiction experience, just a relaxing walk over the trees. It is great! Cím: 5500 Gyomaendrőd, Erzsébet liget Részletes információk, elérhetőségek, árak, nyitva tartás, szolgáltatások. A Gyomai Tájház az egyetlen olyan parasztház, ami még mindig hiánytalanul magán hordozza a régi falusi építészet elemeit, stílusjegyeit Gyomaendrődőn. Az Észak-Szlovákiában található Zár község (szlovákul Ždiar) nevét az erdőégetések tüzeiről kapta (žiar = fény).

A Lombkorona sétányról hetekkel ezelőtt láttam fotókat a neten, mit mondjak, alig vártam az alkalmat, hogy személyesen is felkereshessük. Csendes, nyugodt alföldi kisváros Magyarország délkeleti részén.
Különlegessége, hogy … Az egész évben ingynesen látogatható sétányhoz tartozik még egy 15 méter magas faszerkezetes kilátó is.

... lombkorona sétány és 15 méter magas kilátó egyedi betekintést enged a lombkorona világ életébe. Gyomaendrőd város az Alföldön, Békés megyében.

Az öthektáros liget néhány éve egy interaktív tanösvénnyel bővült, amely háromféle útvonalat foglal magába.

Szarvas kistérségben található. Részletek Gyomai Tájház és Alkotóház Távolság Gyomaendrőd központjától 1.8 km. It's like living the Jules Verne novel "Le Village aerien". Mernéd? Erzsébet ligeti lombkorona sétány és kilátó – Gyomaendrőd Üvegkalitka 15 méteren (kilátó és lombkorona sétány) 1. kép: „Kilépés a semmibe” - Üvegkalitka 15 méteren Alattad 15 méter, körülötted az Erzsébet ligeti. Van ilyen lombkorona-sétány Európa számos országában, egy hatalmas (lásd első képünket) Csehországban, a Moldva duzzasztótavánál, Lipno városához közel, Magyarországon pedig a Mecsekben, Hetvehelynél, Somogy megyében Kaszó közelében, Makó közelében, Gyomaendrőd határában, s épül egy a Jeli Arborétumnál is. A Hantoskerti holtággal körülvett kis "félszigeten" található az Erzsébet ligeti lombkorona sétány és kilátó. Található itt egy lombkorona sétány és egy kilátó is. A több, mint… Az egész sétány mindössze 190 m hosszú, de a sok leírás, és a néhány élményelem biztosítja, hogy többnek tűnjön.