Szuperinf%C3%B3 ajka %C3%A1ll%C3%A1s

Faházaink teljesen berendezettek és felszereltek. Válasszon kínálatunkból, hogy családjával egy tökéletes nyaralást tölthessenek Fonyódon, a Balaton festői szépségű partján A fonyódi Napsugár Kemping és Panzió természetközeli környezetben várja kedves vendégeit karnyújtásnyira a Balaton partjától gyönyörű saját stranddal. A kényelmet két hálószoba, konyha, nappali, zuhanyzós fürdőszoba szolgálja.

Közvetlen foglalási lehetőség a szállás tulajdonosnál

Balaton 3 csillagos szállodái általában HUF 25 340-nyit kérnek egy éjszakáért, Balaton 4 csillagos szállodái pedig HUF 40 900-nyibe kerülnek.

Balatonlelle faházak, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Területünkről csodás rálátás nyílik a Tihanyi-félszigetre.

A kemping területén rendezett, ápolt környezet, több medence is várja a vendégeket, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti strand is. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a fényképeket, és foglalja le szállását Lake Balaton legjobb kempingjében a Tripadvisoron. - 2 db 2 személyes faház Előtérrel, mikrohullámú sütővel, hűtővel felszerelve. Örülnénk, ha vendégként nálunk üdvözölhetnénk !

5 km-re, közvetlenül a Balaton partján található. A fonyódi Napsugár Kemping és Panzió természetközeli környezetben várja kedves vendégeit karnyújtásnyira a Balaton partjától gyönyörű saját stranddal. Már most gondoljon a nyári nyaralására és biztos legyen helyfoglalása. A kemping 20 hektáros területén 376 parcella, 376 sátorhely, 4 üdülőház és 200 mobilház található.

Ha egy csendes, vízparti, kis kempinget (2,5 ha) keresel a nyári szabadság, vagy egy hangulatos balatoni hétvége eltöltéséhez, ne menj tovább! A saját sátorral és lakókocsival érkező vendégeknek az árnyékos, csendes helyeken kívül, áramvételi, valamint főzési, hűtési lehetőséget biztosítunk. A sátorozás szerelmeseinek ideális választás az árnyékos, fás területen fekvő jól felszerelt, rendezett fonyódi kemping Kedves Vendégeink! 17 szállásajánlat. - Szallas.hu A Balaton déli partján, Siófoktól 20 km-re, Balatonszárszón teljesen vízparti téliesített, felújított faház kiadó. A Kemping a közvetlen vízparttal rendelkező területen várja a kempingezés szerelmeseit. - Szallas.hu A változás miatt a 2020-as évben 2 fajta faház közül választhatnak a vendégek!

H-8315 Gyenesdiás, Madách u. A 8 hektáros, 500 méter hosszú partszakasz közvetlen utat enged a Velencei-tó természetes élővilágához, nádszigeteihez, gyógyító hatású víztömegéhez.

... A Faház Motel épülete 200 …

A sátorozás szerelmeseinek ideális választás az árnyékos, fás területen fekvő jól felszerelt, rendezett fonyódi kemping A strand területén, … Balatonkenese nyugati végén, az MH RKKK-tól 4,5 km-re, a 71-es főúton, a Balaton partján található. A csendes ,nyugodt környezet ellenére nagyon könnyen megközelíthető : autóval a 71-es főútról , … Kempingünk a Balaton északi partján, a csodálatos fekvésű Balatongyörökön található1982-óta. Már most gondoljon a nyári nyaralására és biztos legyen helyfoglalása. A változás miatt a 2020-as évben 2 fajta faház közül választhatnak a vendégek!

A koronavírus járványra való tekintettel kérjük az alábbi szabályok betartását a kemping területén! Már most gondoljon a nyári nyaralására és biztos legyen helyfoglalása. Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. A 3 faház közül a 2020-as szezonra kettőt részben felújítottunk. ... Kemping-Kantin Bázakerettye bungalow, csoportoknak kedvezmények. A Balatontourist hálózatában több kempingben is épült nagy mennyiségben üdülőház, a kempingek nevében is jelezzük, a kemping és üdülőfalu elnevezés használatával. ÜDVÖZLÜNK A RÉV KEMPING WEBOLDALÁN!

A kemping területén a főszezonban étterem, büfé, pizzéria, ABC szolgálja a … A strandon lévő gyermekmedencén kívül élménymedence várja a … A faház elrendezése nagyon jó.

Ha valami különlegesre vágyik, Balaton egy 5 csillagos szállodáját HUF 70 600-ért találja meg a Booking.comon. A kényelmet két hálószoba, konyha, nappali, zuhanyzós fürdőszoba szolgálja.

Balaton faházak, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. A Balaton déli partján, Siófoktól 20 km-re, Balatonszárszón teljesen vízparti téliesített, felújított faház kiadó.

Balaton Travel Utazási Iroda 8640 Fonyód, Hegyalja út 9. A Kemping a közvetlen vízparttal rendelkező területen várja a kempingezés szerelmeseit. Csak és kizárólag egészséges emberek látogathatják kempingünket!

H-8258 Badacsonytomaj Balaton u.

... Kemping-Kantin Bázakerettye bungalow, csoportoknak kedvezmények. A 2 személyes faházakhoz közös fürdõ- és WC használat tartozik.