Tatab%C3%A1nya kij%C3%A1r%C3%A1si tilalom
A lakás nyílászárói ki lettek cserélve kivéve az erkély. 2 hálószobás, világos lakás várja új tulajdonosát a Szigeti úton, kellemes pár perces sétára az Orvosi kartól. Baranya megye,Pécs,Szigeti út. Fiatal pároknak, egyetemistáknak és befektetőknek is tökéletes választás lehet. Eladó lakást keresel Pécsen? Pécs,Szigeti út. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! 12. Szigeti út? 3426 eladó pécsi lakás hirdetés az ingatlan.com-on. Megvételre kínálok Pécsen egy 54m2-es, 2 szobás, erkélyes lakást 100m-re a POTE-tól. 80 m². Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az … Eladó felújítandó.

... Miért jó választás? … dh.hu. megveszlak.hu. A 6m2-es terasszal... A 6m2-es terasszal... Kiadó tégla építésű lakás - Baranya megye, Pécs, Szigeti út #31455957 21 000 000 Ft. 3 szoba.

Miért jó választás? Ha tetszik hívj, ha komolyan érdekel gyere és nézd meg. ... Eladó tégla építésű lakás - Baranya megye, Pécs, Szigeti út #30872107 11. Új keresés indítása; Hirdetésfeladás; Mennyit ér az ingatlanom? Ingatlan statisztikák; Belépés; Regisztráció ; HIRDETÉSFELADÁS Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Pécsett az egyetemváros kedvelt részén a Szigeti úton egy 55m2 -es újépítésű tégla lakás gépesítve, bútorozatlanul kiadó!