Tatai piac nyitva tart%C3%A1s

Havonta egyszer, minden hónap utolsó hétfőjén történik a szelektív hulladékgyűjtés. dr. Göbl Richárd. dr. Göbl Richárd. Kérjük vigyázzanak Budakalász tisztaságára! Kérjük, szíveskedjenek lakcímkártyájukat és személyigazolványukat magukkal hozni.

Kérjük vigyázzanak Budakalász tisztaságára! Az idei őszi KORLÁTLAN zöldhulladék-szállítás időpontja: november 23. A fentieken kívül lehetőség van a házhoz menő lomtalanítás igénybevétele helyett a bútor, ruhanemű, papír és kartondobozok, hungarocell, ócskavas és egyéb a kukákba nem férő, de nem veszélyes hulladék elhelyezésére valamint kerti nyesedék illetve avar, … polgarmester@budakalasz.hu. 2020. június 08. 2016. április 01. Zsákárusító helyek: Hulladékudvar, Budai úti Vasbolt. polgarmester@budakalasz.hu. Veszélyes hulladék kezelésekor különös gonddal kell eljárni, ezért a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos minden tevékenység (szállítás, begyűjtés, tárolás, ártalmatlanítás) hivatalos engedélyekhez kötött. November 4-5 és november 18-19-én a matricával ellátott zsákokat, gallykötegeket visz el a szolgáltató. 2011 Budakalász, Petőfi tér 1. info@budakalasz.hu. HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV HULLADÉK GYŰJTÉS. Ismeretlen eredetű, de nem veszélyes anyag. Zöldhulladék égetés rendje. További aktualitások. – veszélyes hulladék (festék, olaj, oldószer, vegyszer, elem stb. Nem viszik el azt a zsákos hulladékot sem, ami nem a céges kék zsákban van kirakva. ÜVEG: Az üveghulladék, csak a hulladékgyűjtő udvarban (2011 Budakalász, Klinger Henrik u. Hrsz. Polgármester. ), – építési, bontási hulladék – szelektív hulladék (tiszta papír, műanyag, fém, társított csomagolási hulladék), – zöldhulladék van. Budakalász Város Önkormányzata ez évben is megbízta a Zöld Bicske Kft-t. a veszélyes hulladék gyűjtésével. Az akció időpontja: 2018. december 8-án (szombaton) 8 és 14 óra között.

A veszélyes hulladék leadására csak az akció ideje alatt, érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező budakalászi lakosoknak van lehetősége. Budakalász Város Önkormányzata ... A veszélyes hulladék leadására csak az akció ideje alatt van lehetőség. Az Omszk-tóban május 20-án észlelt ismeretlen eredetű anyagról a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelentéséből derülnek ki részletek. Budakalászi Polgármesteri Hivatal. Ezen a napon a szolgáltató a matrica nélküli zsákokat mennyiségi szabályozás nélkül viszi el. Budakalászi Polgármesteri Hivatal. Helyszín: Hulladékudvar (Budakalász, Klinger Henrik utca 1291/25 hrsz.) A közterületek rendjéről szóló önkormányzati rendelet szerint a lakosság egészségének és a környezet tisztaságának védelme érdekében a kerti zöldhulladékot (növényi eredetű száraz hulladékot) elsősorban komposztálni kell. Polgármester.