Telekom roaming d%C3%ADjak

Jegyiroda +36 20 772 8200. A Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér a kultúra egészére nyitott, a kulturális tradíciókat fundamentumként értelmező, de az alkotó újdonságoknak helyet adó, a kultúrát erőforrásként kezelő irányvonalat képviseli. Info: az arthouse@arthouseweb.hu, + 36 88 425 204. Jelentkezési határidő: 2020. június 30. 2. Az ingatlan a ’80-as évektől önkormányzati működtetése végéig filmszínházként üzemelt. Bővebb információ (jelentkezési lap és program) a Művészetek Háza Veszprém … A jegy.hu-n színházi előadásokra, koncertekre, fesztiválokra, sporteseményekre vásárolhat jegyet online, bankkártyával.
veol.hu.

Veszprém séta a Bakony Expohoz kapcsolódóan A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. Agóra Veszprém Kulturális Központ a közösségek forgataga - Művészet, zene, tánc, kulturális rendezvények, gyerekprogramok, tanfolyamok Veszprémben. Tel. Hangvilla programok online jegyvásárlási lehetőséggel. A város lassan megnyitja kapuit, kitárja keblét. Változatos programok, rendezvények, események, fesztiválok, kiállítások és koncertek Veszprémben, a Királynék városában. A kézműves termékek és egyéb vásári árusítók mellett ínycsiklandozó gasztrokínálat: forralt bor, sült gesztenye, csülök, sült kolbász, hekk, halászlé, töltött lángos, kürtős kalács. A Hangvilla a hajdani veszprémi Séd Mozi épületében kap helyet. Ezt ne hagyja ki!

Idén decemberben is újra ünnepi fényekben ragyog majd a belváros! Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények.

Programok és gasztroélmények az egész családnak. A veszprémi turisztikai szolgáltatók, szálláshelyek, vendéglátóegységek mind-mind megújult lendülettel hamarosan újra várják Vendégeiket.

A Veszprém Aréna, a város sportcsarnoka, pedig érdekes sport-, zenei és egyéb nagyszabású rendezvények színhelye.. Bármelyik veszprémi fesztiválra látogat is a városba, javasoljuk egy városnéző séta beiktatását is a programba.Fedezze fel velünk Veszprémet, kedvenc fesztiváljának helyszínét!Foglalásért kattintson ide! A koronavírus járvány miatt életbe lépett rendkívüli intézkedések miatt a Hangvilla zárva tart, így jegypénztárunkban személyes ügyintésére nincs mód.Kolléganőnk hétfői és csütörtöki napokon 10-15 óra között telefonos ügyeletet tart a következő telefonszámon: 88/889-182, vagy elérhető e-mail-en a pannonjegy@hangvilla.com címen. 145 talking about this. A város lassan megnyitja kapuit, kitárja keblét. A Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér aktuális rendezvényei: Pannon Várszínház, Veszprémi Programiroda, Expresszó, Mendelsshon Kamarazenekar, Veszprém … Együttműködő partnerek Adatvédelmi nyilatkozat Cookie szabályzat Állásajánlatok Letöltések Hírlevél Próbatábla.

A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), a foglalkozások és programok költségeit. Kedves Nézőink!

Változatos és érdekes veszprémi programok, fesztiválok, kiállítások, koncertek, események, rendezvények eseménynaptára. Elérhetőségek. Jegypénztár | info@hangvilla.com A veszprémi turisztikai szolgáltatók, szálláshelyek, vendéglátóegységek mind-mind megújult lendülettel hamarosan újra várják Vendégeiket. A 2013-ban Veszprém belvárosában nyílt Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont változatos, hetente megújuló napi menüvel, és szombatonként zenés, táncos esttel várja vendégeit. Utcazene Fesztivál 2020. augusztus 26-27-28-29.
2005-ben vásárolta meg a Swing-Swing Kft. One of the building's special features is that levels located above each other do not share the same ground plan but, compared to the ground floor, they continue "creeping" to the outside. A kényszerű „tavaszi álom” után ébredezik a világ és nincs ez másképp Veszprémben sem.