Tisza t%C3%B3 s%C3%A1toroz%C3%A1s

Legfrissebb híreinket megtalálja a https://hiros.hu/-n. A Kecskeméti TV … Kecskeméti tv Magyar Média Mecenatúra A Kecskeméti Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja. A második helyen a Halas TV híradója végzett, a harmadik legjobb híradót a Zalaegerszegi Televízió készítette. # Kecskemét # polgármester # választás. 17:00 Híróra (benne Hírös Hírek, Hírös Naptár, Kiemelő ismétlése) 18:00 Felolvasó sorozat ism. A képviselő a 441-es számú főút tervezett bővítéséről számolt be a nézőknek, különös tekintettel arra, hogy a beruházás hogyan alakítja majd át Katonatelep képét. 18:15 Torna időseknek ism. KIEMELŐ - Hétköznap 19:22 2019. május 31. Dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő volt a Kecskeméti Televízió péntek esti Kiemelő magazinműsorának vendége. A Kecskeméti TV Kiemelő műsorának vendége volt Bíró Melinda. 07:18 Hírös Naptár ism. A Kecskeméti TV műsora a Hetedíziglen projekt elindulásáról 2019.09.19.

Kecskeméti tv. Facebook. 19:25 Kecskeméti Televízió június 13. A …

A KTV MŰSORA 2020. március 7., szombat 07:00 Hírös Hírek ism.

Magyar Média Mecenatúra A Kecskeméti Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja. 19:00 Megyei Krónika – májusi megyei hírműsor (Bajai Tv) 19:30 A HÉT – válogatás a Hírös Hírekből.

Magyar Média Mecenatúra ... Kecskeméti tv. Magyar Média Mecenatúra ... Kecskeméti tv. A létesítmény funkciója kicsiknek és nagyoknak egyaránt biztosít majd tartalmas időtöltést. A műsor minden hétköznap 18 órától jelentkezik, és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház valamint a Kecskeméti Televízió együttműködésében jött létre. 20:00 Hírös Históriák – májusi magazin ism.

A tematikus magazinok között a Kecskeméti Televízió Kiemelő című … A riportból megtudhatjuk, hogy a 12 éves kecskeméti teniszező miért választotta a teniszt, és hogyan nyerte meg a Monte Carlo-i versenyt. Facebook. Az adások folyamán a színház színművészei valamint szakemberei olvasnak fel klasszikus- illetve …

08:00 Hírös Históriák – magazin műsor ism. A Kecskeméti Televízió Kiemelő című műsorában értékeltem a vasárnapi önkormányzati választás eredményét és beszéltem az előttünk álló közös munkáról.

Kecskeméti tv. 18:45 Kertészkedő ism. 07:59 Esti gyors – hírek röviden ism.

07:20 Kiemelő – magazin műsor ism. 08:35 Közélet – magazin műsor ism. Magyar Média Mecenatúra A Kecskeméti Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja. Itt, az idén átadott buszforduló közelében a Darázs utcában fog megépülni Kadafalva szabadidő parkja. KIEMELŐ - Hétköznap 19:22 2020. május 21. Mindezt tegnap jelentette be a Kecskeméti Tv Kiemelő című műsorában a városrész képviselője.

- szombat 07:25 Kecskeméti Televízió