Ub 2019 eredm%C3%A9nyek

Eladó, kiadó házak az ország egész területén. 80nm.es gyönyörű egy tető alatt Muhelyken volt üzemelve ami kis raforditassal ősze nyitható az utca frontilakreszel! Pécs Kispostavölgyi úton 2 szintes, 103 m2-es családi ház 1180 m2-es telken eladó.

Bár pontosat ezen a téren lehetetlen mondani, általánosságban egy könnyűszerkezetes családi ház 20%-kal alacsonyabb költséggel készül el, mint egy tégla építésű. Haz. +garázs két utcából nagy és kis Autokal bejarokkal. Könnyűszerkezetes és tégla családi házak kivitelezése, tervezése, felújítása. A ház 2000-ben épült, szigetelt, fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a melegvizet villanybojler biztosítja. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. 25 év gyorsház építés, 25 év garancia Palmex-és a háza kész lesz! Pécs,Donátus, 41m2-es 3szobás könnyűszerkezetes ház,panorámás telken 10. 19 000 000 Ft . ... Figyelem, figyelem! Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Családi ház-és üzleti Vállalkozásra alkalmas! A könnyűszerkezetes ház költséghatékony, a kivitelezés során a kiváló ár-érték arányú, optimálisan megválasztott megújuló alapanyagokkal sokat spórolhatunk. Kínál Pécs,Donátus, 41m2-es 3szobás könnyűszerkezetes ház,panorámás telken: Pécsen, Donátusban, a Mecsek oldal egyik legszebb részén, a Csurgótető dűlőben, 41m2-es, 3 szobás könnyűszerkezetes ház, örök panorámás, dél-nyugati fekvésű, napfényes, összközműves építési telken, autóbeállóval eladó.

Eladó házat keresel Csoronika városrészben? Arr Alatt eladó cs. A könnyűszerkezetes házak nem csupán a kivitelezés során bizonyulnak gazdaságos és rövidtávon megtérülő befektetésnek, hanem hosszútávon is.

Használt ház eladó Pécs. 6 eladó csoronikai (Pécs) ház hirdetés az ingatlan.com-on.

Ha valaki minimál projektben gondolkodik, tehát nem lesz kovácsoltvasból a kerítés és nem lesz jacuzzi a fürdőszobában, akkor a könnyűszerkezetes építési mód árelőnye akár 30-35% is lehet. maxapro.hu – … – használt. Az alsó szintnek jelenleg 2 bejárata van, a felső szintnek is van külön bejárata az épület hátsó oldala felől. 9 900 000 Ft . A legfrissebb eladó családi házak az egész országból. Par... egyéb eladó. - Nyúli eladó könnyűszerkezetes családi ház 5. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n!