Usz%C3%B3di falunap 2019

Minden közintézmény, bolt, strand, héhány perces autóuttal elérhető. Külön épületben helyezkedik el az alsókonyha. Eladó, kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka. A telek jelenleg kismértékben elhanyagolt. Találja meg álmai otthonát az OTP Ingatlanponttal!

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Az épület vegyes falazatú. Az ingatlan teljes egészében lakott, aszfaltos utcában helyezkedik el. Nagyon szép, füvesített, rendezett kert, szalonnasütő, öntözésre alkalmas fúrt kút, pince, napozásra is alkalmas terasz egészíti ki a pihenésre, kikapcsolódásra vágyók igényeit. Ingatlan Tápiószentmárton, eladó és kiadó tápiószentmártoni ingatlanok. Az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként megbízható megoldást nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlan adásvétel folyamatában és a hitelügyintézés során. OTP Ingatlanpont Kft ingatlanjai az Ingatlanok.hu weboldalán. Eladó házat keresel Tápiószentmártonban? OTP Ingatlan - Szebb otthon, jobb élet. kerület: Összes lakás: 101 db lakás: A projekt tervezett kezdete Tápiószentmárton családi házas részén eladó ez a remek szerkezeti állapotban lévő tégla építésű családi ház. Királyhágó tér Budapest XII. 21 eladó tápiószentmártoni ház hirdetés az ingatlan.com-on. Az épület háta mögött 2 zárható garázs is van. Tápiószentmárton Üdülőterületen nyaraló ELADÓ! Pest megye, Tápiószentmárton 97,5 nm-es kertes családi ház 1172 nm-es telekkel eladó.

A termálfürdőtől néhány perc sétára található ez a gyönyörű, kétszintes nyaraló. Az OTP csoport tagjaként felelős és kedvezményes pénzügyi megoldásokat, államilag támogatott otthonteremtési lehetőségeket kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akiknek nem áll rendelkezésükre az ingtalan teljes vételára. 3 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, wc, közlekedő, előszoba található benne. Az OTP Ingatlanpont Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan- és a banki szakértelmet.