V%C3%A1llus elad%C3%B3 h%C3%A1z

Erre a dátumra vonatkozik a közigazgatási és a kistérségi beosztás, valamint a városok jogállása, a népesség és a területnagyság pedig 2012. január 1-jére. Á betűs város.

(Azóta – 2020. májusi állapot szerint – a városok köre nem változott.) Áporka Ábrahámhegy Ács Ádánd Ág Ágfalva Álmosd Árpás Ásotthalom Áta Átány Ország, Város, Fiú, Lány, növény, állat, tárgy játékhoz egy kis seg… A lap szövege CC BY-SA 3.0 alatt érhető el, ha nincs külön jelölve.. A lap utolsó módosítása: … Ez a lista az Amerikai … Érd Érsekhalma Égerszög Écs Ország, Város, Fiú, Lány, növény, állat, tárgy játékhoz egy kis segítség.… É betűs város.

Á betűvel kezdődő városok? országok és városok telefonos előhívó száma, valamint egyéb adatai É betű város. Magyarországi települések listája g betűvel - Körzetszáma.hu. É betűvel kezdődő városok? É betűs városok? A szócikk egy része még lefordítandó.Segíts te is a fordításban! Á betű város. Az alábbi lista a 346 magyarországi várost sorolja fel a 2013. július 15-ei állapotnak megfelelően.