V%C3%A9d%C5%91n%C5%91 ajka telefonsz%C3%A1m

Debrecen, 2020. február 21 - 23. Figyelem!

A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól … 09.00-22.00 INGYENES Debrecen, Kossuth tér (Nagytemplom előtt) A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A tavalyi rendezvényhez hasonlóan finom ételek és jó hangulat várja a debrecenieket, és mindazokat, akik ellátogatnak a cívisvárosba ezen a téli hétvégén. Az ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. 09.00 – 22.00. Széles Diána Debrecen alpolgármestere és Tóth Péter Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke részvételével, finom falatokkal kísérve lezajlott a Debreceni Mangalica Fesztivál sajtótájékoztatója.

Debrecen - Jóféle mangalica ételek elfogyasztása közben szurkolhatunk a hétvégén, hogy Konc Királynak és Cibere Vajdának sikerüljön kiűzni a telet. DESZKA FESZTIVÁL programjaira 2020-ban is. Our events are still free for every visitor therefore the true value of the festival is the launch of some kind of free trade movement. Program. Már 11. alkalommal rendezik meg itt az ország egyik legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválját. Debrecen, Kossuth tér (Nagytemplom előtt) 10.00-22.00 A belépés ingyenes. XI. A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása.

A népszerű gasztronómia és szórakoztató, családi rendezvény Debrecen városának szívében a Nagytemplom előtti Kossuth téren várja a látogatókat. Debrecen, Kossuth tér.

Experience the joy of Hungarian food, the tastes, smells, - spicy sensations that will rock your world. A 2020-as Debreceni Mangalica Fesztivál február 21-23. között lesz a Nagytemplom előtti Kossuth téren. The festival’s locale is Szabadság tér near the Parliament in the city centre.

Preparing for our 11th festival we still believe we better leave the basic consept untouched. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszi meg a … 21–23 Februar 2020 Kossuth square, Debrecen 10.00-22.00 Free. Admission is free. 19/02/2020 . A budapesti Mangalica Fesztivál ingyenes programjai 2020 februárjában fantasztikus ízekkel a Szabadság téren várja a látogatókat. Mangalica Festival of Debrecen. Helyreigazítás!

09.00 – 22.00.

2020.06.12 Friday - 2020.06.14 Sunday Debrecziener Gourmet Festival For only two days in June, Debrecen celebrates the best of Hungarian food and wine from around Hungary. Debreceni Mangalica Fesztivál 2020 A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A mangalica fesztivál időpontja: 2020. február 21-23. A Csokonai Színház örömmel hívja Önöket a XIV.

Napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei programok, vásári komédia, gasztro bemutatók lesznek. Debreceni Mangalica Fesztivál 2020 programja. A Bagossy Brothers Company nyitja az idei STRAND Fesztivált A közönség minden évben fokozott érdeklődéssel várja, hogy milyen programmal indul Zamárdiban a STRAND Fesztivál.

Debreceni Mangalica Fesztivál 2020. február 21-23.

Bemutatkozás. 2020-ban tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Debreceni Mangalica Fesztivál-t a Nagytemplom előtti Kossuth téren.A kilátogató vendégek főként a megjelenő, kiváló minőségi termékek miatt jönnek a fesztiválra, de a színpadon műsorok is várják az érdeklődőket. Mangalica fesztivál. Debreceni Mangalica Fesztivál Debrecen, 2020. február 21 - 23. A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása.

A mangalica fesztivál helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen, Kossuth tér (Nagytemplom előtt) A belépés ingyenes. A mangalica fesztivál helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen, Kossuth tér (Nagytemplom előtt) A belépés ingyenes.

Quick Links: General Info – Detailed Program – Street Food – Exhibitors – Photos XI. Napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei programok, vásári komédia, gasztro bemutatók lesznek. Képgaléria. Debreceni Mangalica Fesztivál 2020 programja. XI. A debreceni Mangalica fesztivál a hazai mangalica tenyésztők és a termékkészítők megismertetése miatt jött létre. A Korzó és Városközpont Magazinokban tévesen jelent meg a XI.

... Cimkék: Mangalica Fesztivál , Mangalica , Gasztronómia , átelek , télűzés , Maskarádé 2020.09.18 Péntek - 2020.09.20 Vasárnap Zamat fesztivál A Debreczeni ZAMAT Fesztivál 2020-ban tizedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban. Debrecen - Ehető nemzeti kincs – Debrecenben hétvégén a mangalica kerül a középpontba.

A XI. A helyes időpont 2020. The Mangalica Festival on 07 – 09. Debrecen! Egye, hogy mentse!