Www ogyei gov hu kivonas felfuggesztes

Egy kínai gyártó alapanyaga miatt felfüggesztették 27 vérnyomáscsökkentő forgalmazását, de nem vonták vissza a már a betegeknél lévő gyógyszereket. Ha az OGYÉI megállapítja, hogy egy gyógyszer nem felel meg a forgalomba hozatali engedélyében rögzített követelményeknek, vagy ha a minősége nem igazolható, továbbá ha minőségi hibájának gyanúja merül fel, felfüggeszti a gyógyszer érintett gyártási tételének forgalmazását, elrendeli annak a forgalomból történő kivonását, illetve visszahívását. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapján megtalálható táblázatban tételesen felsorolják az érintett huszonhét gyógyszert, amelyekben megtalálható a valsartan nevű. ENGLISH 1051 Budapest, Zrínyi utca 3. 97 visits. : (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu. Government Organization. People. ENGLISH

1372 Postafiók 450. : (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu. All authorised manufacturers are obliged to make an effective a system for withdrawing activities. Related Pages.

Az OGYÉI mindegyik gyógyszernél közölte a felfüggesztésről szóló határozatokat. Tel. 1372 Postafiók 450. 1372 Postafiók 450. A szóban forgó készítményeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) vonta ki a forgalomból, mert egy bizonyos hatóanyaggal, a valsartannal minőségi hiba léphetett fel, amiért kivizsgálás indult a gyártóhelyen. Budapest, 2018. június 29., péntek (MTI) - Felfüggesztette több vérnyomáscsökkentő gyógyszer forgalmazását az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) pénteken. Bizonyos gyógyszereknél csak bizonyos gyártási számú tételeket függesztettek fel.

Nébih - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Opens at 7:30 AM.

Felfüggesztés * Aspirin Plus C pezsgőtabletta OGYI-T-1507/01-02. : (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu. Órási a káosz a gyógyszertárakban a vérnyomáscsökkentők visszavonása miatt. Page Transparency See More.

Tel.

A szóban forgó készítményeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) vonta ki a forgalomból, mert egy bizonyos hatóanyaggal, a valsartannal minőségi hiba léphetett fel, amiért kivizsgálás indult a gyártóhelyen. Felfüggesztette több vérnyomáscsökkentő gyógyszer forgalmazását az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) pénteken.

Budapest, 2018. június 29., péntek (MTI) - Felfüggesztette több vérnyomáscsökkentő gyógyszer forgalmazását az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) pénteken. Bizonyos gyógyszereknél csak bizonyos gyártási számú tételeket függesztettek fel. https://www.ogyei.gov.hu/kivonas_felfuggesztes/ A Facebookon az Egészségház Diósd oldal több tartalmát láthatod. www.ogyei.gov.hu. Page created - June 29, 2016. 1051 Budapest, Zrínyi utca 3.

Tel. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. ENGLISH Ha az OGYÉI megállapítja, hogy egy gyógyszer nem felel meg a forgalomba hozatali engedélyében rögzített követelményeknek, vagy ha a minősége nem igazolható, továbbá ha minőségi hibájának gyanúja merül fel, felfüggeszti a gyógyszer érintett gyártási tételének forgalmazását, elrendeli annak a forgalomból történő kivonását, illetve visszahívását. Azt írták: bejelentést kaptak az adott gyógyszerről, amely szerint a gyógyszer gyártásához felhasznált hatóanyag feltételezett minőségi hibájával kapcsolatban kivizsgálás indult a gyártóhelyen. BUDAPEST – Felfüggesztette több vérnyomáscsökkentő gyógyszer forgalmazását az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) pénteken (MTI). In the interest of public health it may be necessary to withdraw a batch of medicinal products from the market as soon as possible.

Intézze ügyeit, hivatalos levelezéseit gyorsan, kényelmesen! ENGLISH See actions taken by the people who manage and post content. Fotó: topntp26 / FP. Tel. Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel. Küldje elektronikusan. : (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu. 2,696 likes.

1372 Postafiók 450. Closed Now.