Zor%C3%A1n koncert baja

23:15 JESS GLYNNE.

Merch.

Bemutató. >> Dear Balaton Sound goers, Although Balaton Sound cannot take place this year, we are already preparing for the greatest parties with you on the Festival Beach in 2021!
Balaton Sound, Zamárdi, 2015. július 8–12. További információk. 2019. A második legnagyobb helyszín az ötezer négyzetméteres, mintegy tízezer fő befogadására alkalmas Dreher Aréna. A Balaton Sound, július 6., péntek: 01:00 TCHAMI X MALAA 07. Facebook.

2019-07-03. Jegyek Jegyvásárlás Jegyárusító helyek VIP.

Napközben pihenés, strandolás, napozás, este pedig a legnagyobb és legőrültebb bulik várnak több helyszínen.

A szervezők azonban mindezt megfejelve újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén. 03-07.

Sziget, Volt, Balaton Sound stb.. 2019 ELADÓ JEGYEK!
2020. május 08., péntek.

– Bármelyik parti település is kapja meg a rendezés jogát, ez a Balatonnak egy hatalmas reklám. A … 2019-es feszitválszezonra létrehozott adok-veszek csoport. Beach, napsütés, zene. hu > en cz de fr it nl pl sk Jegyek Jegyvásárlás Jegyárusító helyek VIP.

Programok Info GY.I.K. Több, mint egy tucatnyi újabb világsztárt jelentettek be a fesztiválbeach szervezői. Ez esetben nincs semmilyen további teendőd és jegyed megtartása semmilyen plusz költséggel nem jár. automatikusan érvényesek lesznek a következő évben és nekünk nagyon sokat jelent, ha jövőre együtt fesztiválozhatunk veled!

Balaton Sound 2019 – Zamárdi. Experience . Élvezd ki a Sound minden percét: fesztivál, strand, Balaton! A nyár egyik leghangulatosabb fesztiválja a Mastercard Balaton Sound Zamárdiban, ahol minden együtt van: víz, naplemente, jó társaság, remek zene. Zamárdi Nagystrand. Balaton Sound: Helyszín(ek) Zamárdi (Somogy megye) Megrendezés évei: 2007 óta évente (idén 14. alkalommal) Szervező : Sziget Produkciós Iroda: Időpont(ok) 5 nap, július első felében: Stílus: elektronikus zenei fesztivál: A Balaton Sound weboldala: A Wikimédia Commons tartalmaz Balaton Sound témájú médiaállományokat. Subscribe to our newsletter.

Mintegy harminc új név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett fellépőihez, ezzel teljessé vált Európa legjobb vízparti bulifolyamának programja. 2016. július 9., szombat 21:00 . Nézzük a pénteki kínálatot!

Weboldal. Info GY.I.K. A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában prémium fesztivál, világsztár fellépőivel, változatos és komfortos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, Balatonra épült teraszaival. Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Robin Schulz (D) - Balaton Sound. Weboldal. Sound számokban A Balaton Sound legnagyobb szabadtéri helyszíne a Nagyszínpad, ami 78 méter széles és 28 m mély, azaz több mint 2.000 m2 területű. Mihály. Balaton Sound . Dátum, időpont.

has 16,313 members. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a … Balaton Sound 2021.

Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk!