%C3%89p%C3%ADt%C5%91ipari kifejez%C3%A9sek n%C3%A9met%C3%BCl

Baby könyv Safari Baby könyv, Safaris.

Babáknak, Mimi és Soma cuccai. Könyv / 0-3 / Versek, mondókák 3 499.- Ft. 2 799.- Ft-20% 140 Pont Szerző: J. Kovács Judit. Sziasztok!

Egyedi, színes foglalkoztató könyv gyerekeknek állatfigurákkal.

Webáruház neve: Játékparadicsom Cím: 8200 Veszprém, Hérics u. Illusztrátor: Kállai Nagy Krisztina. ), Kategória: Gyermekversek, dalok, Ár: 2 974 Ft Koronavírus tájékoztató Könyv e-könyv … Babáknak és óvodásoknak. Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a shopból való rendelés lehetősége folyamatos!!!! Kiadó:

A szállítócégek ... állatos könyv: 600 Ft 540 Ft db : Kosárba-10%. Nagyanyóink, nagyapóink ezredéveken keresztül dédelgették csemetéiket az elődeiktől öröklött mondókákkal, hangutánzókkal, dalokkal, játékokkal. Mesés" játékok webáruháza itt, kattints ide >>> A három kívánság Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl volt, még az Óperenciás-tengeren is túl, volt egy szegény ember s a felesége.



Ez a kis Safari vidékek állatait tartalmazó könyv ráadásul puha és a piciknek van tervezve. A babák kedvenc tevékenysége a könyv nézegetés.

Kerekítő - Állatos játéktár CD melléklettel.
Leporello könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény. Színeinek, 3D elemeinek köszönhetően felkeltik a baba érdeklődését és elősegítik fejlődését, játékosan tanítják őt, miközben szórakozik.

Kerekítő - állatos játéktár zenei CD-vel - Babáknak és óvodásoknak leírása.

Kerekítő - állatos játéktár zenei CD-vel, szerző: J. Kovács Judit (szerk.

1/F Telefon: 06-70-629-5313 Email: info@jatekparadicsom.com Cégnév: Játékparadicsom Kft. A kis vakond vígan fütyörészve, kertjét gondozza.