%C3%9Aj%C3%A9vi koncert debrecen nagytemplom

A számviteli jogszabályok rendelkezései értelmében a számlán szerepelnie kell a vásárló nevének, valamint számlázási címének. Információ és regisztráció: https://szurkoloiklub.mlsz.hu/ Központi elérhetőség: szurkoloiklub@mlsz.hu. Fenti adatokat egy alkalommal, a meccsjegy.mlsz.hu … You can become a member of the Supporters' Club at szurkoloiklub.mlsz.hu. E-mail: mlsz@tex.hu and futballkartya@tex.hu The Customer Service is open to receive our supporters’ questions from 9 am to 5 pm on weekdays, from 10 am to 3 … MLSZ SZURKOLÓI KLUB.

A meccsjegy.mlsz.hu oldalon megvásárolt jegyek esetében a vásárló részére minden esetben számlát állítunk ki. Kérjük, válasszon klubot az alábbi felsorolásból!
A 2020-2021. évi MLSZ vagy Megyei Igazgatóságok által kiírt nagypályás vagy csökkentett pályaméretű labdarúgó bajnokságok, kupák … Az Ön megvételre kiválasztott jegyeit tartalmazza. https://szurkoloiklub.mlsz.hu The members of the fan club can ask the men's National Team, @[467828233553766:274:Dominik Szoboszlai] today between 15:00 and 21:00 today. Telefon: +36-30-508-0999 E-mail: mlsz@tex.hu. MLSZ kizár minden felelősséget a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használói által tanúsított magatartásért. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es) nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket. If you would ask, but you are not a member yet, you can join the club on the link below, which will tell you all the details from the 15 hour newsletter. Információ és hibabejelentés: adatbank@mlsz.hu.

Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldalon. A szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon történő regisztrációkor az érintett saját maga adja meg kártyaszámát és PIN kódját a rendszernek, amely a Klubkártya regiszter útján, az érintett hozzájárulása alapján bekéri az adatkezelő klubtól az érintett nevét és születési idejét és helyét.

Tisztelt Szurkolói Kártya tulajdonosok!

Kérem, adja meg e-mail címét és jelszavát!

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapokon 9 és 21 … További információkért kérjük, figyeljék az MLSZ hivatalos csatornáit. Az MLSZ Szurkolói Klubbal, a Klubkártyával és a Futballkártyával kapcsolatos további információkat az ügyfélszolgálatunkon keresztül kaphatsz. Az első három napban csak az MLSZ Szurkolói Klub tagjai válthattak jegyeket, akik nem is szalasztották el a lehetőséget. Ez a Jegynevesítés (azaz a személyes adatok megadása) oldalon a kártya érvényesítése után a jegy árából automatikusan levonásra kerül (azaz a szektornézetben még a teljes árat láthatja).

Ezalatt kell a válogatást befejeznie és adatait megadnia. A jegyeket 15 percig tartjuk fenn Önnek. E-mail: mlsz@tex.hu ... E-mail: mlsz@tex.hu és futballkartya@tex.hu Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit. A klubtagsághoz nem kell mást tenni, csupán érvényes Futball- vagy klubkártyával regisztrálni az MLSZ Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon! A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ … Az elővásárlási időszak letelte után is érdemes klubtagként megvásárolni a belépőjegyeket, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a teljes jegyvásárlási időszak alatt 15% kedvezményben részesülnek. A Szurkolói Klub tagjai ma 15:00 és 21:00 között kérdezhetnek a férfi A-válogatott játékosától, Dominik Szoboszlaitól. You can register for your Supporter’s Card at szurkoloiklub.mlsz.hu. Budapest Honvéd
Az MLSZ az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívja az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon belép a klubba.

Interest in Marco Rossi’s team has been huge, more than 6,000 purchasing season tickets for the Euro Qualifiers before the first home match against Croatia in March.

További tájékoztatást a weboldalunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. További információk. RENDBEN Az elővásárlási lehetőségről további információkat az mlsz.hu egyes mérkőzésekhez kapcsolódó, jegyinformációkat összefoglaló cikkeiből értesülhetsz. Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai 15% kedvezményt kapnak a jegyárból – a klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldalon lehet belépni.