Elad%C3%B3 csal%C3%A1di h%C3%A1z gyugy

Fehérgyarmat külső kertvárosi részén található ez a szép családi ház, mely most eladóvá vált. Eladó Családi Ház Fehérgyarmat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Fehérgyarmat családi házas részén eladó egy felújitandó családi ház , ami három külön bejárattal rendelkezik. Eladó családi ház Fehérgyarmat: Fehérgyarmat csendes utcájában, közművesített, tehermentes családi ház gazdálkodásra alkalmas 2705 négyzetméteres telekkel eladó. REG:1495 ELADÓ FEHÉRGYARMATON AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ HÁROM SZOBÁS CSALÁDI HÁZ! Fehérgyarmat -József Attila utcában- földszintes kialakítású, tégla építésű családi ház eladó. A házban előszoba közlekedő 3 szoba konyha spájz pince és fürdőszoba található. Kis csendes utca elején található.

residence, Fehérgyarmat, Kíváló állapotú családi ház eladó Fehérgyarmaton! Az ingatlanban nappali + 3 hálószoba található. Az ingatlan jogtiszta, tehermentes. Innen jobbra konyha,balra közleke... - Startlak.hu Bejárat az udvar felől,tágas világos előtérbe,aminek falát tölgyfa lambéria borítja. Az ingatlan egy 789 m2-es sarok telken helyezkedik el, amin megtalálható még egy garázs és gyümölcsfákkal ültetett kert is. A családi ház csendes nyugodt környezetben található. Kettő szobája utcafronti ,melyek egymásból nyílnak jelenleg.
Eladó ez a 100 m2-es téglából épült családi ház Fehérgyarmat csendes utcájában. A ház világos a déli, délnyugati ablakoknak köszönhetően. Két bejáraton keresztül juthatunk be az ingatlanba.
Eladóvá vált ez a szilikát építésű ,nettó 90 m2-es családi ház Fehérgyarmat északi részén. Keressen Fehérgyarmat ingatlan hirdetései között magánszemély és közvetítő irodák kínálatából az Ingatlan1.hu segítségével. Eladó, kiadó új és használt Ház hirdetések Fehérgyarmat területén. Eladó és kiadó ingatlanok Fehérgyarmaton széles választékban, 16 db fényképes fehérgyarmati ingatlanhirdetés a Startlakon.

Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó fehérgyarmati ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Van még egy szoba ... - Startlak.hu Találja meg a megfelelő ház hirdetést Fehérgyarmat területén. Állapota átlagos. Ezután találjuk a fürdőszoba -wc-t, minőségi, szép csempével burkolva. Maga a telek nem hosszú hanem széles inkább. Ez a 8 szobás családi ház ideális nagy családosoknak, de összeköltözők is remekül használhatják.