Advent a hargit%C3%A1n salg%C3%B3tarj%C3%A1n

A székesfehérvári városközpontban helyezkedik el a Cinema City Alba mozi az Alba Pláza épületében. P'Art Mozi. JÁSZKERÜLET Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Online jegyfoglalás a jegyre kattintva lehetséges! Online jegyfoglalás a jegyre kattintva lehetséges! JÁSZKERÜLET Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Jegyrendelés : +36 1 3004040 Eurocenter Mozi 1037 Budapest Bécsi út 154. Ez az oldal cookie-kat használ. Jegyrendelés : +36 34 999777 Linkek Főoldal. Nyitvatartás: pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel, pénztár zárás az utolsó előadás kezdete után 15 perccel. Otthon Mozi Műsor Művészeti vetítések Események Mozi Jegyinfó Rendezvényhelyszín Terembérlet. A megaplexben 23 moziterem található, ami közül az egyikben működik Magyarország egyetlen IMAX élményt nyújtó technikája a maga 432m2-es vásznával. Árak. Műsor. A buszpályaudvar pár méterre található a plázától, így az több járattal is könnyen megközelíthető a környező településekből, illetve helyi buszjáratok is érintik. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. Címünk: Szentendre, Duna korzó 25. 14 multiplex terem, a legmodernebb technológiával felszerelve!

Rólunk: Westend - Budapest: A Cinema City Westend 14 légkondicionált teremmel, köztük Európa első 4DX termével az év minden napján várja kedves vendégeit. Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink …

P'Art Mozi.

Címünk: Szentendre, Duna korzó 25. Lehel Film-Színház 5100 Jászberény Fürdő u. Lurdy Mozi 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. a kecskemet@malommozi.hu e-mail címen, vagy a Malom Mozi facebook oldalán. Rólunk: Aréna - Budapest: A Cinema City Aréna 2008. óta várja vendégeit a legjobb premier filmekkel az év minden napján. Felhívjuk tisztelt mozilátogatóink … Hírlevél; Europa cinemas. 3. Hamarosan. H: K ... Jegyinfó; Vetítés kiválasztásához nyomja meg a kis kék karikában lévő ikont!

Jegyfoglalás Rendelj jegyet online Kövess minket! Kapcsolat.

Információ. Adatkezelési tájékoztató. P̛Art Mozi - Szentendre. 12-14. 2020. Promóciók. 9 multiplex terem, a legmodernebb technológiával felszerelve! P̛Art Mozi - Szentendre. Bármilyen felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk. Malom Mozi; 2018-2019 évad; Jegy- és bérletvásárlás; HÍRLEVÉL; Galéria; Adatvédelmi tájékoztató ; Traviata (Giuseppe Verdi) közvetítés időpontja: 2018. A jelenleg ismert menetrend szerint a parlament június 16-án szavaz a veszélyhelyzet megszüntetéséről és annak pontos feltételeiről. Lehel Film-Színház 5100 Jászberény Fürdő u. Tájékoztatjuk, hogy a Malom Mozi határozatlan ideig zárva tart. Jegyrendelés : +36 1 3005050 Vértescenter Mozi 2800 Tatabánya Györi út 7-9. Ezektől a feltételektől függ, hogy a Pólus Mozi … 3. 15. 12. Műsoron. Jegyárak.