Az %C5%91skor m%C5%B1v%C3%A9szete ppt

Eladó ház Csincse településen? Bács-Kiskun megye Jánoshalma 58,4 m2-es családi ház eladó. Most nem találtunk a keresésednek megfelelő ingatlant! keszthely kedvelt utcÁjÁban, a balatonhoz kÖzel teljesen felÚjÍtott csalÁdi hÁz, valamint egy kÜlÖnÁllÓ 50 nm-es lakÁs eladÓ! Eladó Veszprémben a Búzavirág utcában, csendes helyen,belvárostól 10 percre 581 nm-es telken egy kétlakásos,régi építésű családi ház. Eladó ház Csincse településen és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés.

Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Irányár: 134 mFt

Eladó házat keresel Budapesten? További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Eladó ház Csincse.

Csincse Eladó családi házak. A házban fürdőszoba is kialakítható, így lakhatóvá is lehet tenni. Az ingatlanhirdetések Családi ház, Sorház, Ikerház, Kúria, Kastély, Tanya, Villa, Házrész, Egyéb alkategóriákra szűkíthetőek igény szerint. ELADÓ CSALÁDI HÁZ A BÚZAVIRÁG UTCÁBAN! Villany és fúrt kút van a telken. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó luxus lakások Budapesten, eladó luxus ingatlanok, eladó luxus házak adás-vétele, luxusingatlanok hatékony közvetítése, amellyel a LUXUSINGATLAN Irodánk … Vaszaron, hétvégi ház / zártkerti ingatlan eladó Vaszaron, a "Mézes hegyen", 2008-ban épült, 50 m2-alapterületű , 1 szobás, konyhás, fa tüzelésű kályha fűtés es hétvégi ház, 50 m2-es pincével, 1291 m2 földterületen teljes berendezéssel eladó. A házat 2014-ban teljesen újjáépítették.

Az alsó szinten található 3 szoba, konyha és fürdőszoba.


701 eladó szentendrei ház hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó Ház kategórián belül a jelenlegi keresésnél az átlagos négyzetméter ár 0 Ft/m 2. A 120 m2-es 3 szoba + konyha, nappalis elrendezés vegyes-falazatú építési móddal... Otthon térkép. Csincsei eladó nyaraló az ingatlanbazar.hu oldalon. Eladó családi házak. Eladó Ház, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Harsány, Birtok, Csincse-patak mentén, 180 m2-es, gáz + napkollektor. Csincse. Csincsei eladó ház az ingatlanbazar.hu oldalon. 84,900,000Ft 265,700€ Részletek Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől. Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Csincse - eladó lakások, eladó házak, kiadó lakások és kiadó házak az ingatlanROBOT kinálatában A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! Eladó Csincsén kocka típusú családi ház csendes környezetben. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! ... Eladó családi ház, Csincse, 4 szobás . A felújítandó ingatlan két szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll. Budakeszi zöldövezeti belterületén, erdei környezetben, de kiváló közlekedéssel és infrastruktúrával ellátott területen eladó egy panorámás, 320 m2 lakótérrel, hatalmas garázzsal és gyönyörű kerttel rendelkező fiatal 2 szintes tehermentes villaépület.
6 eladó csabacsűdi ház hirdetés az ingatlan.com-on.

A ház 905 m2-es összközműves telken helyezkedik el, mely Jánoshalma szívében található.

8937 eladó budapesti ház hirdetés az ingatlan.com-on. Eladó nyaraló Csincse településen és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az ingatlantól 5 perc sétára van az orvosi rendelő, posta, bolt, OTP Bank. Eladó egy 384 nm-es telken lévő 90 nm-es, nappali + 2 szobás családi ház Rákospalota kedvelt, kertvárosi részén, csendes mellékutcában. Eladó Budapest 20. kerületében, csendes utcában egy háromgeneréciós, kétszintes ház. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó házat keresel Szentendrén? A felső szintre egy biztonságos lépcsőn jutunk, ahol 2 szoba, konyha, erkély, fürdőszoba és külön elhelyezett WC-kapott helyet.

Eladó ház (Bakonyjákó) +1 Különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 700 főt számláló község, mely Pápa és Veszprém közötti festői környezetben húzódik közvetlenül a 83. számú főút mellett, a Bitva –patak völgyében.

Eladó házat keresel Csabacsűdön?