Balesetek az m3 ason

Budapest XV. 09:41. De óriási a torlódás a M7-esen és az M0-áson is. Baleset az M3-ason, de máshol is teljesen beállt a forgalom. 2020.02.23. vasárnap 15:36 . A kocsija előbb a szalagkorlátnak csapódott, majd az árokba borult. Kinyomtatom +Nagyobb betűméret-Kisebb betűméret. 07:30. Hatvany István. A balesetben az elsődleges információk szerint nem … A helyszínelés és a mentés idején teljes útzár volt érvényben, de mostanra már kezd normalizálódni a forgalom az M3 … Baleset történt az M3-ason Görbeházánál. Category Sports; Suggested by UMG Eminem - Darkness (Official Video) Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére! Szörnyethalt egy nő az M3-ason. Az első adatok szerint hárman könnyebben, egy ember súlyosan megsérült. A balesetben az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki, azonban itt is jelentős torlódásra kell számítani. 10. Csúnya baleset az M3-ason, torlódás. Balesetek az M3-ason - Felborult egy autóbusz Mezőkövesdnél, három halott. Halálos baleset az M3-ason Hajdúnánásnál . Halálos baleset az M3-ason Halálos baleset történt az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán Nyíregyháza felé szerda reggel - közölte a rendőrség a honlapján. Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. kerületben, a főváros felé vezető oldalon. Balesetek az M3-ason – „A szalagkorlátot karistolta végig, mire kitört a sikítozás” Miskolc – Az ablakon keresztül menekültek az utasok és menekítették a sérülteket az oldalára dőlt buszból. 2012. 2016.12.18 08:39 MTI. Baleset történt az M3-as autópálya Budapest környéki szakaszán, lezárták az egyik sávot. Balesetek az M3-ason – „A szalagkorlátot karistolta végig, mire kitört a sikítozás” Miskolc – Az ablakon keresztül menekültek az utasok és menekítették a sérülteket az oldalára dőlt buszból. Autóbusznak csapódott egy személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyút közelében, a Kisasszonytéri pihenőhelyen – számol be a … A súlyos balesetben az elsődleges adatok szerint hárman haltak meg, és további 28-an megsérültek. Az M3-ason egyébként a 41-es kilométernél egy kamion műszaki mentése, a mezőcsáti lehajtó és az M30-as csomópont között pedig szintén egy baleset nehezíti a közlekedést. A buszban ülők nem sérültek meg.

A miskolci pár kisebb zúzódásokkal meg­úszta a balesetet. Ezt ne hagyja ki! Figyelem! Öten ültek az S40-es Volvóban, egy ember meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Halálos baleset: busznak csapódott egy autó az M3-ason Heol A Budapest felé vezető oldalon, a Kisasszonytéri pihenőben rohant bele egy buszba egy autó. kerületben, a főváros felé vezető oldalon.

Áll a forgalom az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, mert Kál térségében több gépkocsi karambolozott - közölte az Útinform szombat délben a honlapján. 16:46. Kisbusz és személykocsi ütközött össze az M3-as autópályán vasárnap délben, a balesetben hárman megsérültek - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel. Hatvany István. A rendőrség tájékoztatása szerint egy autós a sztráda 15-ös kilométerénél az út menti árokba hajtott, vezetője a helyszínen meghalt. Mint kiderült, Összesen nyolc jármű ütközött, a balesetben három ember meghalt és egy csecsemő is megsérült. A miskolci pár kisebb zúzódásokkal meg­úszta a balesetet. ketten a kocsi utasai közül ott helyben meghaltak. Áll a forgalom az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, mert Kál térségében több gépkocsi karambolozott - közölte az Útinform szombat délben a honlapján.

A Police.hu szerint reggel egy másik baleset is történt az M3-ason: öt autó karambolozott a pálya bevezető szakaszán a XV. Kamion ütött el egy gyalogost a Nyíregyháza felé vezető oldalon Hajdúnánásnál, tájékoztatott a rendőrség.

Vezess. kerületében az M3-as autópálya bevezető szakaszán egy autó és egy motoros ütközött. Közélet. A police.hu-ra feltett közlemény szerint egy személygépkocsi a sztráda 15-ös kilométerénél az … Budapest M3 Baleset.

Mint arról beszámoltunk, súlyos baleset történt hétfőn hajnalban az M3-ason, amikor a sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott. Azt kérték, hogy aki teheti, a nagyfügedi csomópontban térjen le a 3-as főútra, majd később Kálnál visszatérhet a pályára. Azt kérték, hogy aki teheti, a nagyfügedi csomópontban térjen le a 3-as főútra, majd később Kálnál visszatérhet a pályára. Autóbusznak csapódott egy személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyút közelében, a Kisasszonytéri pihenőhelyen – számolt be a Heol.. Az Agria TV információi szerint a Suzukiban hárman utaztak: két felnőtt és egyik gyermekük. Írta: BPK | 2020.05.29. SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG „Magyarország szolgálatában a biztonságért” BM OKF MTI Fotó: Vajda János. 2013. Súlyos balesetek az M3-ason a havazás miatt.