Sz%C3%ADnh%C3%A1zi fot%C3%B3s %C3%A1ll%C3%A1s
2D ÁR 3D ÁR (Ön hozza saját szemüvegét) 3D ÁR (A moziban vásárol szemüveget) TELJES ÁRÚ JEGY 1450 Ft 1590 Ft 1890 Ft KEDVEZMÉNYES JEGY Ahol az állandó étlap mellett heti ajánlattal is készülnek számodra.A desszertet ki ne hagyd! CopyRight © Zeus Szoftverfejlesztő Kft., 2014-2017 Telefonszámunk: +36 (94) 312 280 Email címünk: mozi@agora-savaria.hu Adatvédelem Felhasználási feltételek Impresszum

Györi út 7-9. Amennyiben foglalni szeretnének, telefonon hívják a Babits Mihály Kulturális Központ jegypénztárát a 74/529-610-es telefonszámon vagy személyesen keressék fel irodánkat. Agora Étterem és Kávézó főoldal. Ahol ügyelnek arra, hogy minőségi ételt kapj megfizethető áron. az életet. Vértescenter Mozi. Agora Szombathelyi Kulturális Központ Agora Savaria Filmszínház 9700 Szombathely, Mártírok tere 1. Alexandria utcáin vallási indíttatású erőszakos zavargások törnek ki, melyek a híres Könyvtárat, az akkori világ szellemi központját fenyegetik. P ontosan tudjuk, hogy mit jelent egy finom íz, egy jóleső beszélgetés, egy kis kikapcsolódás.

Tatabánya Mozi mozi, moziműsor, jegyrendelés.

Vértescenter. Egy hely a városban, ahol a frissen őrölt kávédat reggeli mellett is elfogyaszthatod. Kapcsolat.

Ahol mesterszakácsok készítik a naponta változó ebédedet. 2800 Tatabánya.

4. század, Egyiptom, a Római Birodalom uralma alatt. Ezért gondolj úgy, hogy kötelességünk mindent megtenni azért, … Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyértékesítő rendszerünk változása miatt rendezvényeinkre helyet foglalni online nem tudnak, ezen a felületen csak vásárlási lehetőség van. I.sz. A Polgármesteri Hivatal I. emeleti integrált ügyfélszolgálati helyiségében (a továbbiakban: ügyféltér) ügyintézés céljából az ügyben érintett ügyfél és indokolt esetben (személyi körülményeire, életkorára, testi vagy szellemi fogyatékosságára tekintettel) legfeljebb 1 fő kísérő tartózkodhat.


1. +36 34 999777. A Könyvtárban rekedt briliáns asztronómus, Hypatia és tanítványai harcba szállnak, hogy megmentsék az ősi világ bölcsességét.