Banki ingatlanok hark%C3%A1ny

Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a Tripadvisoron. Híreink. Hasznos. Szlogenjükhöz – „Nálunk a rossz idő is jó idő!” – egész évben várják a vendégeket hat szabadtéri és öt fedett medencével. 2 NMHH nyilvántartási szám: 1253-3889 Alapítás éve: 2000.

Étel és ital. Helyszín Marcali, Rózsa utca 2/a. Sport és mozgás. 1-3 "A" lh. Felnőtt fürdőbelépő: 2200: Kedvezményes belépőjegy, gyermek, diák, nyugdíjas A másolásukra, hamisításukra, illetve továbbértékesítésükre irányuló bármilyen kísérlet feljelentést von maga után! Hasznos. Megosztom. Weboldal marcali-furdo.hu Telefonszám Mutasd a telefonszámot!

A fürdő 2020. Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont (Marcali, Magyarország). Fürdő, Wellness Az információs brosúra a FLyer Advertising tulajdonát képezi. Weboldal marcali-furdo.hu Telefonszám Mutasd a telefonszámot!

Szabadidő és látnivalók. A fedett fürdőegység a téli szezonban is üzemel, így egész évben érdemes ellátogatni a Balatonhoz közeli város termálfürdőjébe.

A Marcali Fürdő aktuális belépőjegy árairól itt olvashat. Hertelendi Termál Kft.

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Marcali legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron. 1/a. Fürdőnkben nincs életkorhoz kötött időkorlát, a fürdő a teljes nyitva tartási időben bárki számára látogató! 1. A délutáni kedvezményes időszak 14:00 órától kezdődik.

+36 85 515200 . FRÖCCS ÉS HÁZISZÖRP FESZTIVÁL Marcali. Programok. fsz. ÉRIK A SZŐLŐ - ŐSZI FESZTIVÁL MARCALIBAN Piac tér - Marcali Helyszín Marcali, Rózsa utca 2/a. A legjobb programok - Marcali, Magyarország.

8700 Marcali Orgona u.

Programok - A Marcali Múzeum programajánlói, plakátok, meghívók, beharangozók rendezvényeinkről. Új időszaki kiállítások, programsorozatok, foglalkozások

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Strand és wellness. Strand és wellness. Marcali Városi Fürdő.
Megosztom. 2/A Marcali fürdő, gyógyfürdő - Marcali Városi Gyógyfürdőés Szabadidőközpont: 8700 Marcali, Rózsa u. +36 85 515200 . Szabadidő és látnivalók. Érdekességek és tudnivalók a Marcali Fürdőről. Relax 2019-20. A brosúra és a kuponok egyedi biztonsági jelöléssel vannak ellátva!

Szállások. Programok. Programok 2020 augusztus 8. Ismerjék meg a fürdő gyógyító és fantasztikus élményt nyújtó világát! 7394 Magyarhertelend, Bokréta u. Fürdő telefonszáma: Hétfőtől – Péntekig +36 72 521 061 (08.00 – 16.00 között) A Balaton déli partjától 12 km-re található Marcali Városi Fürdő és Szabadidőközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit. szeptember 19. Marcali Városi Fürdő. Projekt címe: Fény és mozgóképek Marcali múltjáról. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Településtörténet és helyi hagyományok átörökítése Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00652 Kedvezményezett neve: Marcali Múzeum Szerződött támogatás összege: 6.000.000,- Ft

Híreink. 1 látnivaló kínálat - Szallas.hu programok Nagy tisztelettel és örömmel köszöntjük Önöket a Zalakarosi Fürdő honlapján! Marcali látnivalók kedvezménnyel. Válogass értékelések, képek, leírások alapján, és foglalj szállást a közelben.