Eger tesco %C3%BCzletek

1 éven belüli tüdőszűrő vizsgálat leletét, ha van. Megértésüket köszönjük! A rendelés beutaló köteles, a korábbiakban gondozottak kivételével területen kívüli beteget jelenleg nem tudunk fogadni. Szükséges orvosi beutaló megszerzése a vizsgálat(ok)hoz. A szolgáltatások orvosi beutaló nélkül, időpontfoglalással érhetők el. Ne felejtsd el a következőket magaddal vinni a rendelésre: személyi igazolvány, lakcím és TAJ kártya. (“S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén.) Szolgálatunk fenntartója Budapest Főváros XIV. A minőségi gyógyító munka alapja a kiváló szakorvosi háttér.

Kérjük ezek meghosszabbítása ügyében NE keressék a rendelőket.

2020. május 13. A miniszteri utasításnak megfelelően "újraindulnak" a szakellátások. Tovább.

Kardiológiai szakrendelésünk 2020.05.25-én (hétfő) 13 órától szünetel!

2. Szeretettel köszöntjük Önöket a Zuglói Egészségügyi Szolgálat minden munkatársa nevében intézetünk új internetes honlapján. A nem megbeszélt eseteket nem tudjuk fogadni! Az előzetes munkaköri alkalmassági vizsgálat menete: a felvételes bejelentkezése; vizeletvizsgálat; anamnézis-felvétel; látásvizsgálat; általános belgyógyászati vizsgálat; sz.e. Vizsgálati eredmény(ek) beszerzése. Háziorvostól sürgősnek ítélt esetben is telefonos előjegyzést kell kérni. Tüdőszűrés az illetékes egészségügyi állomáson.

15 napon túli táppénzes állományban lévő betegeknek 72 órán belül adunk időpontot. 3. 16 év alatti betegek ellátása gyermek neurológiai szakrendelésen történik. Kardiológiai szakrendelésünk 2020.05.25-én (hétfő) 13 órától szünetel! 5. Munkaköri alkalmassági vizsgálatok. Összefoglaltuk a munkaköri alkalmassági vizsgálatokról szükséges tudnivalókat, melyben strukturáltan leírtuk, hogy mely vizsgálatra milyen dokumentumokkal szükséges érkezniük a munkavállalóiknak, hogy a vizsgálatokat el tudjuk végezni, illetve, hogy mely vizsgálatnak mikor van létjogosultsága:

4.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lejárt szakorvosi javaslatok és a lejárt jogosítványok érvényessége a járványhelyzet megszűnését követő 90 napig automatikusan meghosszabbodik.

Tisztelt Pácienseink! A rendelőintézet bejáratánál panaszok kikérdezése, beutaló ellenőrzés és hőmérsékletmérés történik. Tovább. Az egészségközpontban korszerű diagnosztikai műszerpark és labor segíti a gyógyítást. Beutaló:Beutaló köteles!A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket.