Egy magyar n%C3%A1bob film kritika

A Marika apartman Szántód szívében, csendes, nyugodt, zöld övezetben a Balaton partjától 150 méterre található.

A Balaton partjától mindössze 150 méterre található Marika Apartment csendes helyen, Szántód zöldövezetében található. - Szallas.hu

Featuring free parking and a garden with a terrace and barbecue facilities. A fűtött vizű fedett medencénkben, az időjárástól függetlenül pancsolhat az egész család. 8 főig 24.000 Ft/éj.

86 were here.

Marika Apartman Szántód Marika Apartman Töltse a tavaszi napokat, vagy a nyári szabadságát nyugodt, csendes zöld övezetben Szántódon a Marika apartmanban. Only 500 feet from a Lake Balaton beach, Marika Apartment is quietly located in a green area of Szántód. Üdvözöljük a MARIKA Apartmanház honlapján!. 521 szállásajánlat. A MARIKA Apartmanház Hajdúszoboszló nagyon szép hársfákkal szegélyezett utcájában a Bánomkerti utca 67. szám alatt várja kedves leendő és visszatérő vendégeit!. All apartments provide a terrace or a balcony, a TV with cable channels and a fully equipped kitchen with a dining area. Marika Apartman Szántód: Árak, ajánlatok, online foglalás. Rólunk. A sétányon nyáron a szállodák előtt „zajlik az élet”.

10 fő 30.000 Ft/éj +ifa

Szántód apartmanok, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 9 fő 27.000 Ft/éj. A Bánomkerti utca a Mátyás király sétány egyenes folytatása.