Margit h%C3%ADd felrobbant%C3%A1sa

Tihanyi levendula méz. Összes termék.

Először a francia levendula kezd virágozni.

Levendula Hetek 2020 Tihany. 41. Termékeink. Tihanyi Levendula Tusfürdő.

Tihany szívében található varázslatos kis üzletünk, ahol minden a … 250 g 2 890 Ft . Levendula zöld tea. Két hetet az illatok és színek jegyében tölthetünk Tihanyban.

Tihanyi Levendula Bolt: 8237 Tihany, Batthyány u. Tihanyi Levendula Galéria: 8237 Tihany, Kossuth L. u. Vannak bizonyos programelemek, melyek regisztrációt igényelnek, a www.levendulafesztival.hu oldalon ezt mindenhol jelöljük. Felhívjuk mindazok figyelmét, akik a következő két hétben Tihanyba látogat, hogy a LEVENDULA HETEK PROGRAM SOROZATÁRA REGISZTRÁLNI NEM KELL! 950 Ft . 100 ml 1 990 Ft . Ugyan elmarad a megszokott kézműves forgatag és nem lesznek nagy koncertek vagy gyermek élményprogramok sem, de lesz helyette túrák sokasága, kézműves … Filozófiánk. Levendula-kisokos útmutató a levendulához Ide kattintva rendelheti meg Levendula, levendula palánta, levendula olaj. 0,5 l 7 200 Ft . Levendula szeszesital.

18.

Június 13-tól várjuk a látogatókat levendulaszedésre a Balaton-felvidéken található birtokunkon, a Káli-medence szívében. Kertészetünk telepítésre kész, saját nevelésű levendulatöveket forgalmaz, amelyek a későbbiekben a legkülönbözőbb felhasználási lehetőségekre alkalmasak. Kis- és nagy tételben egyaránt árusítjuk növényeinket, akár többezres tételben is. A kis francia levendulaföldön már hamar