Elad%C3%B3 lak%C3%A1s m%C3%A1t%C3%A9szalka szokolay

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó, használt és … Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Keresésednek megfelelő új ingatlanokról emailben értesítést küldünk Neked!

Melléképületek,pince. A keleti tájolású összkomfortos ingatlan egy csendes mellékutcában egy saroktelken található. Megnéztem 8 800 000 Ft. 8,8 millió Ft Eladó ház Máriapócs. 120m² ; családi ház; 3 szoba 12. Eladó házat keresel Máriapócson? Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó házakat, itt az eladó lakásokat, ezen az oldalon az eladó telkeket és itt az eladó nyaralókat. Ár. 120 m².

1/1 oldal. Máriapócs vasútállomás, illetve a főút mellett, 29630nm-es terület eladó! 12 000 000 Ft. 2 szoba. 100m²; családi ház; 2 szoba 1/1 oldal.

Szabolcs megye, Máriapócs Szent Mihály- templom közelében 100 m2- es családi ház eladó. 14 eladó máriavárosi (Kecskemét) ház hirdetés az ingatlan.com-on. KÉREM. Közvetítői segítség. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is. Eladó ház hirdetések széles választéka Máriapócs településen? Hívjon bizalommal. Hirdetés.

Eladó ingatlanok Máriapócs településen? További használathoz kérlek kapcsold be …

115m²; családi ház; 3 szoba 3. Jelentkezz be, hogy el tudd menteni a kedvenc hirdetéseid vagy keresésed!

Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. További szűrők. Eladó ház Máriapócs, Bercsényi Út, 50 m², 2 szoba A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően!

Eladó,Máriapócson, fő úton egy 70m2-es családi ház, 2000m2-es területen.2,5 szobás,gáz-konvektor és cserépkályha fűtésű. A meghirdetett ingatlanok közül a leggyakoribb fűtés típus konvektor. Kiváló megoldás lehet olyan vállalkozások számára, akik nagyobb teherforgalmat bonyolítanak , fontos nekik az autópálya közelsége. Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! Eladó házat keresel Máriaváros városrészben? Eladó ház Máriapócs. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Viszont, ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass.

Megnéztem 5 500 000 Ft. 5,5 millió Ft Eladó ház Máriapócs.

Havonta több millióan választják az ingatlan.com-ot, találd meg Te is itt új otthonod! 70m² ; családi ház; 3 szoba INGATLANFIGYELŐ. 7 eladó máriapócsi ház hirdetés az ingatlan.com-on. Máriapócs.

Eladó ház Máriapócs. Szobák. Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a házak (családi házak, sorházak, ikerházak). Máriapócs központja közelében, 600 m2-es telekterülettel eladó egy összkomfortos, 2 szoba, étkezős, korához képest kiváló állapotú, tornácos jellegű, vegyes falazatú, lemeztetős, műanyag és fa nyílászárós, gázkonvektor fűtésű, folyamatosan újított, költözhető állapotú családi ház. Eladó ház Máriapócs településen? A meghirdetett máriapócsi eladó házak típusa leggyakrabban családi ház kategóriába esik.

Statisztikák.

A megveszlak.hu ingatlan hirdetési portálon jó helyen jársz, ha eladó házat keresel! Ingatlan Máriapócs — 71 találat Relevancia szerint.

CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Máriapócs Budapest Debrecen Kecskemét Pécs Győr Nyíregyháza Sopron Összes város.

Hasonló keresések. 10 db eladó családi ház Máriapócs területén az Ingatlannet kínálatában. Klikk ide!

Máriapócs központja közelében, 600 m2-es telekterülettel eladó egy összkomfortos, 2 szoba, étkezős, korához képest kiváló állapotú, tornácos jellegű, vegyes falazatú, lemeztetős, műanyag és fa nyílászárós, gázkonvektor fűtésű, folyamatosan újított, költözhető állapotú családi ház. Eladó ház Máriapócs településen? 0.