H Tanítás nélküli munkanap 5. Ugyanezzel a szándékkal március 27-én, pénteken, 18 órakor imát fogok vezetni a Szent Péter-bazilika előtt, de a tér üres lesz. Keresés űrlap.
Sz 134.
Vissza Közös ima a pápával az emberiségért .
2020. március 7., április 4., április 25., május 16., június 13. szombat 19 órakor kapcsolat: Thorday Attila. - 2.
Közös ima délben. K CSÉN szakmai nap 1-4. Facebook . * (2) Az (1) bekezdést a tömegközlekedés során is alkalmazni kell. Az ima szertartása a következő.
Rendkívüli Urbi et Orbi áldás március 27-én, pénteken. Ferenc pápa március 27-én pénteken Urbi et Orbi áldás ad teljes búcsúval A vasárnapi Úrangyala ima után Ferenc pápa a következő péntekre bejelentette a teljes búcsúval járó Urbi et Orbi áldását, további imát kért minden kereszténytől a járvány megszűnéséért és a horvátországi földrengés károsultjaiért.
... Rendkívüli Urbi et Orbi áldás március 27-én, pénteken.
A Miatyánk-imádság közös elmondására szólította fel a világ keresztényeit az új koronavírus-fertőzés (Covid-19) teremtette helyzetben, időpontként március 25-én déli 12 órát jelölve meg Ferenc pápa a vasárnap délben interneten sugárzott beszédében. A szertartás neve: "Küldjünk szeretet és hála gondolatokat a fukusimai atomerőmű minden vizének" Időpont: 2011. március 31. Hankook: abroncsokkal – még több jó ügyért 2020. május 06. 3. 1.
113. § (1) Mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést - a közös háztartásban élők kivételével - a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani.
(csütörtök) déli 12.00 óra, minden időzónában Kérlek, ismételd el a következő mondatokat:
Ugyanezzel a szándékkal március 27-én, pénteken, 18 órakor imát fogok vezetni a Szent Péter-bazilika előtt, de a tér üres lesz. A súlyos, 9-es erősségű földrengés és a valószerűtlenül hatalmas cumami folytán több, mint 10.000 ember veszett el - még most sem találják őket - Már 16 napja, hogy a katasztrófa megtörtént.
bolygószintű válságból. Ökumenikus imádság a temetőben, elhunyt sportolókra emlékeztek, az MTK ellen lép pályára a Kohász - egy csokorban a nap legfontosabb hírei a D+TV Híradójában. századi kezdeményezésére indult imanap dátuma 1920 óta. 16.03 .
Rendkívüli Urbi et Orbi áldás március 27-én, pénteken. 2018.
Ugyanezzel a szándékkal március 27-én, ... A vírus világméretű terjedésére az ima, az együttérzés és a gyengédség világméretű terjedésével akarunk válaszolni. Irgalmasságot kért az emberiségnek, támaszt a betegeknek, valamint az őket ápolóknak Ferenc pápa a Miatyánk imádsággal, melyet szerdán délben mondott el a Vatikánban egyenes nemzetközi közvetítésben. Rendkívüli Urbi et Orbi áldás március 27-én, pénteken Ugyanezzel a szándékkal március 27-én, pénteken, 18 órakor imát fogok vezetni a Szent Péter-bazilika előtt, de a tér üres lesz. március 29-én vasárnap délben fél 12-től szeretettel vár mindenkit: Dr. Papp Lajos professzor, a rendezvény főszervezője és Bethlen Farkas, Verőce volt polgármestere Az Ima a … 2020. március 25.