Gyalogos g%C3%A1zol%C3%A1s a zebr%C3%A1n

Az érkezés várható időpontja 19:30. *A fellépők változásának jogát fenntartjuk! Az ár tartalmazza a műsorokat, egy Tour D’ … 2020.02.19 2020.02.22 Országkép karnevál, korzó, Velencei-tó. Ha csak egy madár szólna, megtanulnék hangján. Az Év Turisztikai Települése címet elnyert Tiszafüred gazdag programkínálatában a legjelentősebb július 6-8 ... Világhírű fellépők, különleges produkciók, 380 tehetséges művész, kulturális és kulináris élmény, valamint gyönyörű környezet. Tiszafüred a siker kapujában: egy hajszálra az első helytől! Ha csak egy virág volna, én azt is megkeresném.

11 órától a Tiszafüred … Várjuk a MagyarProvence Levendulabirtokon!

‼️Közönségszavazás‼️ Kit / kiket látna szívesen a 2018. évi Halasnapok előadói között?

Baráti találkozó volt, ma már több ezer embert vonzó rendezvény. Ami csak szép s jó volna, édesanyámnak adnám. A fellépők között a város iskolái, táncklubjai is szerepelnek, de lesz egész napos kézműves program, ijjászat, óriás darts, arcfestés, Szafari Játékpark, fánk evő verseny, vásári forgatag, valamint helyi kézművestermékek bemutatója, vására. Ide kattintva pedig bele tudsz hallgatni a zen Bújjon álruhába, vegyen maszkot, és így jöjjön el a Velencei-tó mellé a karneválra! Részvételi díj 3500 Ft/fő, mely induláskor fizetendő a helyszínen. Itt találsz bővebb infókat a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválról. Lelkes és elszánt csapat tagjai, akik az elmúlt hetekben keményen dolgoztak a hét minden napján azért, hogy Tiszafüred az "Év Turisztikai Települése" címért folyó versenyben, a hatodik … Ha csak egy csillag gyúlna, fényét idevezetném. Levendula szedés 2020. Családi programok kisebb és nagyobb gyerekekkel, nagyszülőkkel, unokákkal. PROGRAM .

Tovább a cikkhez. - Végállomás: Tiszafüred Halas tér, ahol a Tiszafüredi Mazsorettek várnak minket produkciójukkal. Balatoni hajózás 2020. Cseresznyevásár 2020 Nagykörű ; Gyulai Pálinkafesztivál, a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye; Még több program.

Diákok, köztisztviselők, önkéntesek. Jöjjenek a királylányok, hercegek, bohócok, sárkányok, ördögök vagy más képzeletbeli, mesebeli alakok!