H%C3%A1rmashat%C3%A1r hegy panor%C3%A1ma k%C3%B6r

This video is unavailable. 12 kilométeres futókör útvonala Watch Queue Queue Hármashatár-hegy, Panoráma-kör. Watch Queue Queue. A teljes körben 215 méter szintemelkedés van. Az útvonal jelzései: kék sáv, zöld kereszt, zöld sáv, sárga sáv, van egy jelzetlen szakasz a reptér fölött, majd ismét kék sáv. Mountain. Ajánlott bemelegítésként felfogni. Gyönyörű panoráma. A csúcs közelében, mielőtt felérünk a hegy tetején álló Kaán Károly-kilátóhoz, egy hangulatos kilátópontot találunk padokkal, asztalokkal, tűzrakó hellyel; szinte hívogat a megállásra, szemlélődésre, és a panoráma sem utolsó innen: a Pilis lankás vonulataira tapaszthatjuk a tekintetünket.

kerületének határvonalán fekszik. Ez egy meredek emelkedő a hármashatár-hegyi torony felé. 1873-ig a csúcson találkozott Buda, Óbuda és Pesthidegkút közös hármas határa. Kategória Trail, Training Címke 10+, Budai-hegység, edzés, futás, Hármashatár-hegy, Határ-nyereg, hó, jég, kiazmus, Panoráma-kör, terepfutás, Virágos-nyereg 2 hozzászólás #043 Panoráma kör című bejegyzéshez #041 Panoráma-kör Az első szűzhavazás Hármashatár-hegy. Jelöld be, hogy mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.

Hármashatár-hegy, GPS alappont, HHH panoráma-pont,HHH-DNY, régi vitorlázó starthely, II. Panoráma kör a Hármashatár-hegyen 2012.08.27.

18 people interested. »Archívum: megjelenített kategóriák. Remove all; Disconnect; The next video is … A dolognak meglehetősen prózai oka volt ezúttal: volt egy bőrgyógyászati műtét a hátamon, úgyhogy várnom kellett a szaladgálással. világháborús légvédelmi ütegállás, II. Ehhez az útvonalhoz nincsenek hozzászólások. A Hármashatár-hegy tömbjének nagyjából teljeskörű felfedezése látványos, sportos, izgalmas délutáni program fővárosi túrázóknak. Sajnos közbejött egy kis rakodás a második héten, így egy héttel még el kellett tolnom a comebacket. világháborús légvédelmi ütegállás Eddig: 2.0 km| 30 perc Tovább egyenesen északnyugatra ezen ösvény 24 9.2 "Awesome view of Budapest, very romantic place" József Csiki. ... Új hozzászólás írása Places people like to go after Panoráma Kör Hármashatárhegy. Hármashatárhegyi út 1. Watch Queue Queue. Ver 14 fotos y 2 tips de 235 visitantes de Panoráma Kör Hármashatárhegy. Search. A Fenyőgyöngye egy étterem a Hármashatár-hegy lábánál. Loading... Close. A kedvenc köröm! Novemberi Panoráma. Országúti kerékpárosok és mountain bike-osok körében is közkedvelt a Hármashatár-hegy, ahol az aszfaltot hamar megtisztították és a terepfutók által is használt Panoráma-körben is zavartalanul lehet bringázni. Hármashatár-hegy. Kategória Trail, Training Címke 10+, Budai-hegység, Fenyőgyöngye, futás, Hármashatár-hegy, Panoráma-kör, terep, terepfutás 5 hozzászólás #007 Panoráma-kör című bejegyzéshez #004 Panoráma-kör dupla Növeljünk távot

Watch Queue Queue. 18 people interested. Novemberi Panoráma.