Takar%C3%ADt%C3%B3 %C3%A1ll%C3%A1s si%C3%B3fok

10-12. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. A Kisfaludy Társasüdülő a Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden található. Kisfaludy Társasüdülő Balatonfüred. között.

Balatonfüredi Jókai és Kisfaludy Társasüdülők apartmanjai. Balatonfüred 258 szállással várja Itt a helye, ha imád sétálni, pihenni és a hely hangulatában elmerülni. 15 értékelés. A Bányász Társasüdülő Balatonfüred településen, Aranyhíd sétány 1 szám alatt várja vendégeit. A híres, történelmi emlékeivel is méltán népszerű gyógy- és üdülőhely vonzereje a szénsavas forrásaiban, zamatos boraiban, páratlan fekvésében, mediterrán klímájában és a festői tó látványában rejlik. Bemutatkozás. Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. A Jókai Társasüdülő egy 2,6 ha parkban a parttól 400 méterre várja kedves Vendégeit 2-4 személyes, teljesen berendezett 28 nm-es apartmanjaiban. Szépkártyáját is elfogadjuk!
Masszázs. Retró apartmanok. 2013 MTA Üdülési Központ | Kapcsolat | Közérdekű Adatok. Továbbá figyelmébe ajánljuk még a közeli Eszterházi strandot is, ahol a rengeteg szolgáltatás mellett élménymedence is várja a strandolni vágyókat. Klikk! Cette maison de vacances comprend une chambre, une salle de bains et une télévision par satellite à écran plat. 9-13.

Kisfaludy Társasüdül címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy Szép Kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni! A felső emeleten 3 hálószoba és felszerelt konyha-étkező található. A Társasüdülő területén vendégeink számára a parkolás ingyenes.

Kisfaludy strand Az északi Balaton-part legnagyobb szórakoztató strandja Balatonfüred keleti részén található.

Cím: 8230 Balatonfüred, Kosztolányi Dezső u 10 Balaton hotel konferencia szálloda wellness club balatonföldvár keszthely siófok.

Situé à Balatonfüred, à 3 km du temple rond, le Kisfaludy Nyaraló propose un hébergement avec une cuisine. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Ajánlatkérés.

Postacím: 8230 Balatonfüred, Kosztolányi Dezső u. Az idegen utazó bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen -, a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Turnusok: Július 05-14, július 15-24, július 25-augusztus 03, augusztus 04-13, augusztus 14-23, augusztus 24-szeptember 02. Cégek keresése… Edit Kisfaludy Társasüdülő.


... Balatonfüred, Kisfaludy utca 6. Kisfaludy Társasüdülő Balatonfüred.

58 likes. Megnézem . A Kisfaludy Társasüdülő a Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden található. Ajánljuk figyelmébe üdülőnk közvetlen közelében lévő Kisfaludy strandot, amely Balatonfüred legnagyobb strandja. Meghatározás. Kisfaludy Társasüdülő . Weblink balatoni szállodák linkek. 35 céget talál balatonfüred kifejezéssel kapcsolatosan, Balatonfüreden a Telefonkönyv adatbázisában. Megbízható vélemények, szállástippek azoktól, akik már próbálták. A Jókai Társasüdülő Balatonfüred legnagyobb zöldövezeti üdülő komplexusában található, a 71-es út Almádi felőli bevezető szakasza és az arácsi strand közötti városrészen.

Az idegen utazó bárhogyan is közelíti meg Balatonfüredet - vasúton, országúton, vízen -, a városba érve azonnal megérzi a múlt és a jelen harmonikus ötvözetét. Ezen a 7 hektáros területen több társasüdülő is épült, melyek közül a legnagyobb területet a Jókai foglalja el, mintegy 2,5 hektárt. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. 9-13.