H%C3%A9v%C3%ADzi t%C3%B3 hal%C3%A1leset

Újév köszöntő hangverseny Anna Grand Hotel Február 22.

13:00 Jótékonysági fánkvásár Hévíz hoteljeinek és éttermeinek felajánlásával.

A legjobb bulik, koncertek, fesztiválok, kreatív programok, jelmez és maszk ötletek.

10:00-12:00 Kézműves foglalkozás keretében álarc készítése és festése a Belvárosi Múzeumban. A tortát az alsósoknál a 3. osztály, Papné Benkő Mónika és Bereczkiné Buza Anett tanítók felkészítésével nyerte.

Regisztrálni: név, cím, telefonszám megadásával a regisztraciofank@gmail.com e-mail címen lehet. A szervezők ehetőséget szeretnének adni így a farsangi időszak után néhány nappal, egy közös futásra illetve megmérettetésre, amatőr és hobbi futók számára. Farsangi Programok, Színház és Dumaszínház Egerben és környékén 2020. február 21-25. A Farsangi Futógála egyfajta évadnyitó esemény, ahol mindenki megtalálja azt a távot, ami neki legjobban bejön a szezon kezdetén. A legjobb télűző és farsangi programok. Február második hétvégéje is a farsang, a disznóvágás, a bor és a kirándulás jegyében telik el a balatoni régióban.

Megyek utánad – Színházi előadás Grecsó Krisztián regénye alapján a Bartakovics Béla Közösségi Házban február 21. Bajnoki címvédő labdarúgócsapatunk február 29-én, szombaton 19.30-kor a DVSC-t fogadja a Groupama Arénában. Ha hiányzik a hazai utazási bakancs listájáról a Tiszavirágzás, akkor a cikk elolvasása után valószínűséggel rá kerül.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház A Sétáló utcán és a Kossuth téren araszoló díszes társaság igazán feldobta a belvárost, ezen a hűvös februári délutánon, íme a bizonyítékunk. A felső tagozaton a tortát érő produkciót 13:00 Állatsimogató. Farsangi Suli-buli a Művelődési Házban.

2020.02.21. 21.

A koronavírus-járvány miatt határozatlan ideig a város programjai elmaradnak!

A workshop látogatása ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Kinek a rövid pár kilométer, kinek a hosszabb táv. Idén február 7. és 9. között élvezhetjük a Kaposvári Dorottya és Futófarsangi Napok programjait városkánkban. Jó böngészést kívánunk! 15:15 Bolondlakodalom Tiszavirágzás – Kiváló program júniusra . - 9. között került megrendezésre a Kaposvári Farsangi Napok, melynek szombati napján tartották a szokásos ünnepi felvonulást és a dadaégetést. Kovács Katalin bábművész ezúttal egy különleges farsangi történetet hoz Nektek – ezúttal is a Csod-Állatos mesék sorozatból már ismert Nyuszival, aki éles eszével mindig megoldást talál az újabbnál újabb problémákra.

Vince Napi Borünnep Anna Grand Hotel Január 21-22. Újévi koncert Anna Grand Hotel Január 17. Böngéssz a térképen, keress rá akár név, város, kategória vagy időpont szerint, hogy milyen események várnak rád! Mindezeket megtaláljátok nagy farsangi válogatásunkban! WORKSHOP – 2020. február 22. szombat 14:00 óra. A DVSC elleni mérkőzésen is izgalmas programokkal és akciókkal várunk mindenkit a Groupama Arénában. Február 7. 2020. február 22., szombat, 11:00–12:00; 2+ éves | 2. kerület ESEMÉNY. 19 órakor Grecsó Krisztián 2014-es nagy sikerű regényének főhőse leltárt készít. A Hajdú Online Programok oldalán a legújabb és legjobb programokat hozzuk el Neked!

Az előző évekhez hasonlóan lesz félmaraton, felvonulás, dadaégetés, rönkhúzás és télűzőtánc is, de mutatjuk a …

Időpont Rendezvény Helyszín Január 4.

1.

Minden osztály fellépett. 14:30 Játékos farsangi csapatvetélkedők a hévízi Kisbíró celebrálásával.

Meglepetés műsorszámmal kedveskedett a tantestület is és egy kisebb diákcsoport is. Doni megemlékezés Emlékmű Január 17-18. Magyar Kultúra Napja Anna Grand Hotel Február 2. Farsang az erdőben – Bábelőadás a Maminti Kuckóban.

Megérkezett a 2020-as kaposvári Farsangi napok részletes programja! A tervezett programok. Farsangi programok a Groupama Arénában!